MENY

Till er alla fantastiska elever och lärare <3

Nu är våran resa tillsammans snart slut. Inom den närmaste tiden lämnar vi er i lite olika takt.

Vår tid tillsammans har varit oerhört spännande - vi har gjort varandra bra. Tack för det! Livet lär oss många nya erfarenheter, både hur man vill att det ska vara - och hur man inte vill att det ska vara. Oavsett vad livet bjuder vill vi påminna er om att allt är möjligt! Tro alltid på er själva och er egen förmåga att lyckas trots att det ibland kan kännas hopplöst. Ingenting är omöjligt utan allt är möjligt.

Begränsa er aldrig, våga slänga er ut i livet och ta chansen - det värsta man kan göra är att inte försöka stå upp för sina egna ideal och sluta tro på sin egen förmåga. Alla framgångar är ofta resultat av många försök och ibland också misslyckanden m.a.o. utan att våga misslyckas kan man heller aldrig lyckas.

Möjligheter kommer och går, dörrar stängs och dörrar öppnas, våga testa, våga utmana men framförallt sätt upp mål för dig och kämpa för dina visioner. Stå upp för dig själv, dina värderingar, låt ingen sänka din självbild eller trycka ner dig med hjälp av ”jantelagen” - du är fantastisk och kan klara allt så länge du är sann mot dig själv och fokuserar på målet.

Sannolikt kommer ni möta människor som försöker förminska er och det ni åstadkommer, låt inte små människor trycka ner er utan se på de ni har runt omkring er som uppskattar er för dem ni är - ni är alla unika med så många olika förmågor, ni har verkligen berikat våra liv under dessa två år.

Gå framåt mot framtiden och sätt målet högt och vi lovar, ni kommer nå högre än stjärnorna, eller det precisa mål ni har i sikte för framtiden.

Kram
Helen & Heléne

Inloggning med E-legitimation

Nu kan du logga in till Vklass med hjälp av e-legitimation. Gäller främst vårdnadshavare, som nu får en smidig inloggning utan att behöva komma ihåg användaruppgifter!

Använd länken högst upp på gymnasiets webbsidor, eller länken nedan.
> Inloggning till Vklass med e-legitimationlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Frånvaro och ledigheter

Frånvaroanmälan och ledighetsansökan skall nu göras i Vklass.
> Information om frånvaroanmälan

SIDANSVARIG: Heléne de Leeuw — SENAST UPPDATERAD: 2017-03-23 av Cecilia Wikström Boman

MENY