HJÄLPTJÄNSTER

MENY

Välkommen till en marin företagsmässa
- inspiration och affärsmöjligheter med havet som utgångspunkt

Tjärnö den 26 oktober kl. 9-16

Vill du attrahera nya besökare, hitta nya koncept för restauranger eller skapa nya produkter med utgångspunkt i marin forskning? Då ska du inte missa den marina företagsmässan på Tjärnö.

Succén från förra året fortsätter den 26 oktober. För andra året bjuder Tjärnö marina forskningsstation vid Göteborgs Universitet in dig som är företagare eller entreprenör till en inspirerande heldag! Du kommer få möjlighet att diskutera nya affärsmöjligheter och botanisera i marin spetskunskap med några av landets mest framstående marina forskare.

På agendan:

  • Temainriktningar är miljöteknik för ett renare hav, hållbar turism och den nya maten från havet – “Scary Seafood”!
  • På programmet har vi till exempel rederiet Colorline som pratar hållbar sjöfart samt miljöteknikbolaget Vilokan AB i Strömstad som verkar på den internationella arenan.
  • Turistrådet i Västsverige ger en inblick trender inom måltidsturism och du får veta mer om Kosterhavets nationalpark och innovationsarenan för marin turism.
  • På eftermiddagen är det utställning och rundvandring till stationer där du får vara kreativ tillsammans med forskare och andra företagare och dagen avslutas med marint mingel med provsmakningar.
  • Vi bjuder på lunch.

Mötesplats med mersmak

I foajén kommer det finnas utställare. Gör ett besök och ta del av olika marina möjligheter från hela norra Bohuslän..

Anmälan

Seminariet är fullsatt så vi kan tyvärr inte ta emot fler anmälningar.

Vid frågor kontakta Susanne Lindegarth 031-786 96 78 eller susanne.lindegarth@marine.gu.se

Logga för företagarna, Svinesundskommittén och Maritima klustret

Strömstads kommun kommer under arrangemanget dokumentera genom bild/text/film. Materialet kommer hanteras med hänvisning till det allmänna intresset för arrangemanget. Strömstads kommun kan därmed komma att använda dokumentationsmaterialet i bild/text/film genom kommunens informationskanaler. I lokalen för arrangemanget finns instruktioner för Dig som inte önskar vara med på t ex bild eller film.

Rubrik

Text

Hittar du vad du letar efter?

Tipsa EN VÄN

My Page

SENAST UPPDATERAD: 2018-10-22, Maria Alfredsson

SIDANSVARIG: Hans Friberg