GENVÄGAR
v15 | Ordinarie meny | Vegetarisk meny | |
---|---|---|---|
Må | 12/4 | Kalops, rödbetor, kokt potatis | Vegetarisk kalops, rödbetor, kokt potatis |
Ti | 13/4 | Grönsakssoppa, brödbuffé, pålägg | Grönsakssoppa, brödbuffé, pålägg |
On | 14/4 | Skinksås, pasta | Vegsås, pasta |
To | 15/4 | Nasi goreng med chili och limekräm | Vegetarisk Nasi goreng med chili och lime kräm |
Fr | 16/4 | Potatis- och köttfärsgratäng | Potatis- och sojagratäng |
v16 | Ordinarie meny | Vegetarisk meny | |
---|---|---|---|
Må | 19/4 | Pytt i panna, ketchup | Veg pytt, ketchup |
Ti | 20/4 | Thaikyckling med kokosmjölk, jasminris | Vegetarisk Thaigryta med kokosmjölk, jasminris |
On | 21/4 | Torskburgare, klyftpotatis, kall sås | Greenburgare, klyftpotatis, kall sås |
To | 22/4 | Husets Lasagne | Husets Lasagne |
Fr | 23/4 | Skånestek, plommongräddsås, kokt potatis | Tofu, plommongräddsås, kokt potatis |
Till lunchen serveras salladsbuffé, hårt bröd, Bregott och ekologisk mjölk.
Reservation för eventuella ändringar.
OBS! Vid allergifrågor kontakta kökspersonalen
1=gluten
2=kräftdjur
3= ägg
4=fisk
5=jordnötter
6= sojabönor och baljväxt
7 =mjölk, mjölkprodukter (inklusive laktos)
8= nötter
9= selleri
10= senap
11= sesamfrön
12= lupin
14= blötdjur (snäckor, musslor, bläckfisk)
Sidansvarig: Sara Arvenberg Senast uppdaterad: