HJÄLPTJÄNSTER

MENY

LYSSNA

Kontakta OSS

KONTAKT

Strömstad kommun
Norra Bergsgatan 23
452 80 Strömstad
Växel 0526-190 00

Öppetider

Måndag-fredag
Klockan 8.00-16.30

Ställ en fråga

Lämna en synpunkt

Felanmälan

Ställ en fråga

Du är välkommen med alla sorters frågor om kommunen och den kommunala servicen.
Vi ser till att du får svar.
Om du tycker att svaret dröjer, hör av dig till kommun@stromstad.se eller ring oss på 0526-190 00.


Lämna en synpunkt

Här kan du lämna synpunkter, förslag och klagomål, men också ge oss beröm. Din synpunkt registreras i kommunens diarium. Den blir då offentlig och kan läsas av alla.

Välj vilken typ av synpunkt du vill lämna * (obligatorisk)

Arken förskola

Avveckling av förskolan Arken

Arkens förskola kommer att stängas den 3 juli 2020. Under våren 2020 kommer förskoleverksamheten att fungera som vanligt.

De barn som berörs kommer att beredas plats på annan förskola från och med augusti 2020. Vårdnadshavarna ska anmäla önskemål om förskola på kommunens websida www.stromstad.se självservice e-tjänster. Detta ska göras senast 31 mars och besked om vilken förskola det blir kommer att meddelas via e-post senast maj månad.

Bakgrund

Inflyttningen till Strömstads kommun minskar, vilket också påverkar antalet barn inom förskolan och härigenom också behovet av antalet förskoleavdelningar. Det som nu sker är att verksamheten anpassas till behoven. Utifrån detta avvecklades redan inför hösten 2019 en (1) av Arkens två (2) avdelningar. Från och med 3 juli avvecklas den kvarvarande avdelningen.

Strömstad kommun har under de senaste åren byggt ut förskoleverksamheten. I detta arbete har ambition också varit att kunna avveckla de förskolor som inte ägs av AB Strömstadslokaler. Arken ägs inte av Strömstads kommun.

Rubrik

Text

Text

Rubrik

Text

Hittar du vad du letar efter?

Tipsa EN VÄN

My Page

SENAST UPPDATERAD: 2019-10-01, Maria Alfredsson

SIDANSVARIG: