MENY

Kontakta OSS

KONTAKT

Strömstad kommun
Norra Bergsgatan 23
452 80 Strömstad
Växel 0526-190 00

Öppetider

Måndag-fredag
Klockan 8.00-16.30

Ställ en fråga

Lämna en synpunkt

Felanmälan

Ställ en fråga

Du är välkommen med alla sorters frågor om kommunen och den kommunala servicen.
Vi ser till att du får svar.
Om du tycker att svaret dröjer, hör av dig till kommun@stromstad.se eller ring oss på 0526-190 00.


Lämna en synpunkt

Här kan du lämna synpunkter, förslag och klagomål, men också ge oss beröm. Din synpunkt registreras i kommunens diarium. Den blir då offentlig och kan läsas av alla.

Välj vilken typ av synpunkt du vill lämna * (obligatorisk)

Pristagare från förra föreningsgalan.

Föreningsgalan flyttar till 22 oktober

Föreningsgalan på Kulturhuset Skagerack som skulle ha hållits i mitten av maj flyttas tills 22 oktober. Syftet är att skapa bättre förutsättningar för deltagande. Anmäla sig och nominera pristagare kan man göra fram till 30 september.

- Då många har hört av sig och uttryckt besvikelse över att inte kunna delta på Föreningsgalan har vi tagit beslut om att flytta galan till hösten, meddelar Marcus Palm, tillträdande fritidschef vid Strömstads kommun. Förhoppningen är att det nya datumet kommer att passa fler.

Alla som anmält sig behåller sin plats på galan. Anmälan och möjligheten att nominera fler pristagare kommer att vara öppen fram till den 30 september.

- Föreningsgalan ska vara en kväll för alla som engagerar sig inom våra fina föreningar. Så bjud med alla tränare och funktionärer så det blir en riktigt härlig kväll!, hälsar Marcus Palm.

Föreningsgalan hålls vart tredje år i syfte att hylla ledare, aktiva, eldsjälar och alla som håller föreningslivet levande. Alla föreningar har chans att nominera tre pristagare till priser i kategorierna ”Årets kvinnliga idrottare”, ”Årets manlige idrottare”, ”Årets ledare”, ”Årets ungdomsledare” och ”Årets prestation”.

Under kvällen delas även priset för ”Årets eldsjäl” ut av Strömstads Tidning. Galan är öppen för alla föreningar verksamma inom Strömstads kommun. Arrangör är Strömstads kommun och Föreningsnavet.

Mer information om galan, anmälan och nomineringar; www.stromstad.se/foreningsgalan Länk till annan webbplats.

Bilder från galan 2019.

Bild till vänster: Föreningsnavets föreningsstipendier för arbetet med sin ungdomsverksamhet som vuxit på kort tid. Strömstads gymnastikklubb; Amanda Ungfors.

Mittenbild: Ungdomsledare Elias Simonsson och Linnea Lundkvist Strömstads simförening, Ledare Jan-Erik Qvicklund Strömstads IF

Bild till höger Strömstads tidnings egna pris Eldsjäl till Daniel Olofsson för Strömstad Hockey Classics. Prisutdelare sportreporter Thomas Bennelind.


Tipsa EN VÄN

My Page

SENAST UPPDATERAD: , Maria Kvarnbäck

SIDANSVARIG: