HJÄLPTJÄNSTER

MENY

LYSSNA

Kontakta OSS

KONTAKT

Strömstad kommun
Norra Bergsgatan 23
452 80 Strömstad
Växel 0526-190 00

Öppetider

Måndag-fredag
Klockan 8.00-16.30

Ställ en fråga

Lämna en synpunkt

Felanmälan

Ställ en fråga

Du är välkommen med alla sorters frågor om kommunen och den kommunala servicen.
Vi ser till att du får svar.
Om du tycker att svaret dröjer, hör av dig till kommun@stromstad.se eller ring oss på 0526-190 00.


Lämna en synpunkt

Här kan du lämna synpunkter, förslag och klagomål, men också ge oss beröm. Din synpunkt registreras i kommunens diarium. Den blir då offentlig och kan läsas av alla.

Välj vilken typ av synpunkt du vill lämna * (obligatorisk)

Glitter, åsnor och getter på Skee förskola!

Glittergardiner, Nalle Puh, Petter med getter, hajar på golvet, rum för vattenlek och en minidjungel i hallen. I Strömstads nyaste förskola i Skee finns gott om möjligheter till lek, bus och eftertanke för både barn och personal.

Nalle Puhs visdomsrader på tavlan i personalrummet sätter liksom riktningen; ”Vilken dag är det? frågade Puh. Det är idag, svarade Nasse. Åh, det är min favoritdag! sa Puh”. På Skee förskola tar man vara på dagen, så där som barn oftast är världsbäst på.

Tulpanen, Tussilago, Blåvingen, Smörblomman, Vitsippan och Blåklockan – det är namnen på förskolans sex avdelningar. Jenny, som jobbat här sedan starten, gör ett överslag och finner att här finns cirka 90 barn totalt. Tillförordnade rektor Ulrika Bogren fyller i - här jobbar ett 20-tal förskolelärare och barnskötare.

Skee förskola firar snart ett-årsjubileum, verksamheten invigdes i början av mars förra året. Byggnaden har allt man kan vänta sig av en förskolelokal 2020 – bra innemiljö, miljöriktig uppvärmning med solceller, rum för sopsortering och energieffektiva torkrum – här ska det vara både lättarbetat, trivsamt och klimatsmart!

Läs hela reportaget från platsbesöket hos Strömstads nyaste förskola!


Rubrik

Text

Rubrik

Text

Hittar du vad du letar efter?

Tipsa EN VÄN

My Page

SENAST UPPDATERAD: 2020-02-20, Maria Kvarnbäck

SIDANSVARIG: