MENY

Kontakta OSS

KONTAKT

Strömstad kommun
Norra Bergsgatan 23
452 80 Strömstad
Växel 0526-190 00

Öppetider

Måndag-fredag
Klockan 8.00-16.30

Ställ en fråga

Lämna en synpunkt

Felanmälan

Ställ en fråga

Du är välkommen med alla sorters frågor om kommunen och den kommunala servicen.
Vi ser till att du får svar.
Om du tycker att svaret dröjer, hör av dig till kommun@stromstad.se eller ring oss på 0526-190 00.


Lämna en synpunkt

Här kan du lämna synpunkter, förslag och klagomål, men också ge oss beröm. Din synpunkt registreras i kommunens diarium. Den blir då offentlig och kan läsas av alla.

Välj vilken typ av synpunkt du vill lämna * (obligatorisk)

Marcus Palm blir kommunens nya fritidschef

Det blir Marcus Palm, chef för Strömstads Badanstalt, som efterträder Strömstads kommuns fritidschef som precis gått i pension. Marcus tillträder sitt nya jobb fullt ut 1 augusti då han lämnar badanstalten, men börjar redan ta tag i vissa uppgifter parallellt med sitt nuvarande ledarskap.

Det har gått 20 år sedan Marcus Palm flyttade från Jönköping till Strömstad för att gå roddgymnasiet. Här blev han kvar och har sedan 2005 jobbat på Strömstads Badanstalt i olika former, under senare år som chef för verksamheten.

Det nya jobbet som fritidschef innebär att stärka föreningslivet i Strömstad, utveckla våra fritids- och idrottsanläggningar och friluftslivet (spår, leder, eldstäder, vindskydd med mera), samt se till att det finns en bra verksamhet för ungdomar vid våra fritidsgårdar.

För Marcus låg det nära till hands att söka jobbet, eftersom idrott och friluftsliv ligger honom varmt om hjärtat. Nu såg en chans att vara med och skapa bra förutsättningar för befintliga och nya föreningar att utveckla sina verksamheter. Han ser stor potential i att kommunen och föreningarna samarbetar och stärker varandra och tror att han kommer att kunna vara ett bra stöd där.

– Jag vill gärna bidra till att fler barn och unga ska hitta glädjen i att vara med i en förening, vara aktiv och röra på sig. Friluftsdelen är också väldigt intressant med vår unika blandning av naturupplevelser. Jag vill helt enkelt vara med och göra Strömstad till en ännu bättre plats att bo på och besöka, säger Marcus.

Sin egen fritid ägnar han mest åt att hänga med familjen som består av sambo och två barn, tvillingar på fem år. Familjen gillar att vara ute i naturen och för egen del blir det en hel del idrott och träning.

Grattis säger vi till nya jobbet och de utmaningar som hägrar!


Tipsa EN VÄN

My Page

SENAST UPPDATERAD: , Maria Isaksson

SIDANSVARIG: