HJÄLPTJÄNSTER

MENY

LYSSNA

Kontakta OSS

KONTAKT

Strömstad kommun
Norra Bergsgatan 23
452 80 Strömstad
Växel 0526-190 00

Öppetider

Måndag-fredag
Klockan 8.00-16.30

Ställ en fråga

Lämna en synpunkt

Felanmälan

Ställ en fråga

Du är välkommen med alla sorters frågor om kommunen och den kommunala servicen.
Vi ser till att du får svar.
Om du tycker att svaret dröjer, hör av dig till kommun@stromstad.se eller ring oss på 0526-190 00.


Lämna en synpunkt

Här kan du lämna synpunkter, förslag och klagomål, men också ge oss beröm. Din synpunkt registreras i kommunens diarium. Den blir då offentlig och kan läsas av alla.

Välj vilken typ av synpunkt du vill lämna * (obligatorisk)

Verksamhetschefer

Nya verksamhetschefer börjar vid årsskiftet

Nu är två av tre tjänster som nya verksamhetschefer tillsatta vid barn- och utbildningsförvaltningen. Deras uppgift kommer att bli att leda utvecklingsarbetet tillsammans med övriga chefer mot målet att bli Sveriges bästa utbildningskommun för våra barn och elever.

Martin Dalenius blir verksamhetschef för förskola/kultur. Martin jobbar idag som rektor för Strömstad Gymnasium/Vuxenutbildning.

Sara Arvenberg blir verksamhetschef för gymnasiet och vuxenutbildning samt rektor för vuxenutbildning. Sara jobbar idag som rektor på Nösnäsgymnasiet i Stenungsund och kommer från Grebbestad.

Sara och Martin tillträder sina tjänster 1/1 - 2020.

Rekryteringen av verksamhetschef för grundskola/fritidshem/särskola är ännu inte avslutad. Här hittar du platsannonsen.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Bakgrund

Den nya organisationen medför ingen utökning av antalet tjänster utan två befintliga stabstjänster samt en chefstjänst görs om till verksamhetschefer. Förbättringarna ska uppnås genom att utvecklingsansvaret och resurserna för styrning flyttar närmare verksamheterna istället för som idag ligga i barn- och utbildningsförvaltningens stab.

Rubrik

Text

Rubrik

Text

Hittar du vad du letar efter?

Tipsa EN VÄN

My Page

SENAST UPPDATERAD: 2019-10-14, Maria Kvarnbäck

SIDANSVARIG: