MENY

Kontakta OSS

KONTAKT

Strömstad kommun
Norra Bergsgatan 23
452 80 Strömstad
Växel 0526-190 00

Öppetider

Måndag-fredag
Klockan 8.00-16.30

Ställ en fråga

Lämna en synpunkt

Felanmälan

Ställ en fråga

Du är välkommen med alla sorters frågor om kommunen och den kommunala servicen.
Vi ser till att du får svar.
Om du tycker att svaret dröjer, hör av dig till kommun@stromstad.se eller ring oss på 0526-190 00.


Lämna en synpunkt

Här kan du lämna synpunkter, förslag och klagomål, men också ge oss beröm. Din synpunkt registreras i kommunens diarium. Den blir då offentlig och kan läsas av alla.

Välj vilken typ av synpunkt du vill lämna * (obligatorisk)

Omvårdnadsverksamheterna fortsätter med rutiner och försiktighet

Trots att samhället har öppnat upp igen och de flesta allmänna restriktioner upphört, finns det fortfarande kvar restriktioner och rekommendationer för verksamheter inom vård och omsorg för att skydda personer i riskgrupper från att bli smittade av coronavirus.

Du kan vara trygg med att Strömstads kommuns hemtjänst, hemsjukvård och äldreboenden följer samma rutiner som tidigare under pandemin och är noga med att förhindra smittspridning. Medarbetare inom våra omvårdnadsverksamheter fortsätter att jobba riskreducerande, följer noga basala hygienrutiner, använder skyddsutrustning och följer rekommendationer vid eventuell smitta (source control).

För att det ska kännas tryggt att ta emot besök vid våra äldreboenden och kännas tryggt för anhöriga att besöka sina nära och kära, behöver alla som besöker våra äldreboenden använda munskydd. Munskydd och handsprit finns i anslutning till huvudingången.

Från och med nu erbjuds vårdtagare att få en fjärde dos vaccin mot covid-19 för att öka skyddet ytterligare. Detta sker, precis som tidigare, i samarbete med Västra Götalandsregionen.

Bildtext: Medarbetarna fortsätter med samma skyddsutrustning som tidigare under pandemin, här vårdbiträdet Lisa Friberg inför en nära vård-situation på äldreboendet Solbogården.


Tipsa EN VÄN

My Page

SENAST UPPDATERAD: , Maria Isaksson

SIDANSVARIG: