MENY

Kontakta OSS

KONTAKT

Strömstad kommun
Norra Bergsgatan 23
452 80 Strömstad
Växel 0526-190 00

Öppetider

Måndag-fredag
Klockan 8.00-16.30

Ställ en fråga

Lämna en synpunkt

Felanmälan

Ställ en fråga

Du är välkommen med alla sorters frågor om kommunen och den kommunala servicen.
Vi ser till att du får svar.
Om du tycker att svaret dröjer, hör av dig till kommun@stromstad.se eller ring oss på 0526-190 00.


Lämna en synpunkt

Här kan du lämna synpunkter, förslag och klagomål, men också ge oss beröm. Din synpunkt registreras i kommunens diarium. Den blir då offentlig och kan läsas av alla.

Välj vilken typ av synpunkt du vill lämna * (obligatorisk)

Skolavslutning på nöjespark - favorit i repris för grundskolelever!

I år välkomnas åter alla grundskoleelever att fira skolavslutningen på Daftöland! Satsningen är möjlig tack vare samarbete med Daftö Resort.

Strömstads kommun och Daftö Resort erbjuder tillsammans kommunens alla grundskoleelever att fira skolavslutningen på Daftöland. Inbjudan gäller 1 625 elever från förskoleklass till årskurs 9.

Entrébiljett får varje elev via sin skola, det gratis inträdet gäller eleven i sällskap med en ansvarig vuxen. Parken är öppen mellan kl 12.00 och 16.00 på skolavslutningsdagen den 14 juni.

Initiativet är inte nytt utan något som Daftö erbjudit eleverna under några år innan pandemin, men som av förklarliga skäl inte kunnat genomföras de senaste två åren.

- Nytt är att vi genomför detta tillsammans med Strömstads kommun som precis som Daftö Resort är måna om att ge alla elever en fin start på sommarlovet, säger Lena Kempe, VD och ägare av Daftö Resort. Kommundirektör Mats Brocker instämmer:

- Att kunna ge våra skolbarn i Strömstad en riktigt härlig avslutning på läsåret tillsammans känns otroligt roligt! Motparten i Strömstads kommun är Fritidsgården med uppdraget att skapa meningsfull och aktiv fritid för barn och unga.

För Daftö Resort är satsningen ett sätt att ge alla förutsättningar att uppleva äventyret på Daftö.

- Att Strömstads kommun nu går in och att vi erbjuder detta tillsammans ser vi som ett konkret resultat av en närmare samverkan mellan kommun och näringsliv, säger Lena Kempe.

I bild; Kommundirektör Mats Brocker och Lena Kempe.

Kommunchef Mats Brocker mats.brocker@stromstad.se

Kontakt Lena Kempe, VD Daftö Resort lena@dafto.se

Fritidschef Marcus Palm marcus@stromstad-bad.se


Tipsa EN VÄN

My Page

SENAST UPPDATERAD: , Maria Kvarnbäck

SIDANSVARIG: