Kontakta OSS

KONTAKT

Strömstad kommun
Norra Bergsgatan 23
452 80 Strömstad
kommun@stromstad.se
0526-190 00

Öppetider

Måndag-fredag 8.00 – 12.00 13.00 – 16.30

Ställ en fråga

Lämna en synpunkt

Felanmälan

Ställ en fråga

Du är välkommen med alla sorters frågor om kommunen och den kommunala servicen.
Vi ser till att du får svar.
Om du tycker att svaret dröjer, hör av dig till kommun@stromstad.se eller ring oss på 0526-190 00.


Lämna en synpunkt

Här kan du lämna synpunkter, förslag och klagomål, men också ge oss beröm. Din synpunkt registreras i kommunens diarium. Den blir då offentlig och kan läsas av alla.

*Vi återkommer till dig inom fyra arbetsdagar och meddelar att vi tagit emot din synpunkt. Efter ytterligare tio arbetsdagar meddelar vi vad vi tänker göra åt saken. För dig som valt att få svar via vanligt brev kan det ta ytterligare någon dag.

Välj vilken typ av synpunkt du vill lämna * (obligatorisk)
Välj vilken typ av synpunkt du vill lämna

Spadtag för nya bostäder på Magistern!

Nu byggs det bostäder i Strömstad! Idag togs första spadtaget för 27 nya hyresrätter på fastigheten Magistern i centrala Strömstad. Bakom byggnationen står kommunala bostadsbolaget AB Strömstadsbyggen.

Det var idel glada miner på den blivande byggarbetsplatsen på Karlsgatan när företrädare för Strömstadsbyggen tillsammans med entreprenören Peab idag tog första spadtaget för det nya hyreshuset i centrala Strömstad. Huset ska rymma lägenheter av blandad storlek med fokus på mindre lägenheter - ettor, tvåor och treor. Inflyttning ska ske hösten 2023. I markplanet ut mot Karlsgatan blir det också en butikslokal. Fastigheten ska färgsättas i rosa ton till minne av det "Rosa huset" som tidigare fanns på platsen.

- Att få bygga centralt belägna, allmännyttiga hyresrätter känns jätteroligt, säger Lena Martinsson, Strömstadsbyggens styrelseordförande. Förutom att det känns bra med fler boenden i en växande kommun, tycker vi att utformningen av kvarteret Magistern passar bra in i vår vackra stad!

Tipsa EN VÄN

SENAST UPPDATERAD: , Maria Alfredsson

SIDANSVARIG: