HJÄLPTJÄNSTER

MENY

Kontakta OSS

KONTAKT

Strömstad kommun
Norra Bergsgatan 23
452 80 Strömstad
Växel 0526-190 00

Öppetider

Måndag-fredag
Klockan 8.00-16.30

Ställ en fråga

Lämna en synpunkt

Felanmälan

Ställ en fråga

Du är välkommen med alla sorters frågor om kommunen och den kommunala servicen.
Vi ser till att du får svar.
Om du tycker att svaret dröjer, hör av dig till kommun@stromstad.se eller ring oss på 0526-190 00.


Lämna en synpunkt

Här kan du lämna synpunkter, förslag och klagomål, men också ge oss beröm. Din synpunkt registreras i kommunens diarium. Den blir då offentlig och kan läsas av alla.

Välj vilken typ av synpunkt du vill lämna * (obligatorisk)

Vattenläckor vid Svinesund och på Sydkoster

Uppdatering söndag kl 12.00. Helgens vattenläckor lagade!

Arbete pågår med att åtgärda en vattenläcka vid Svinesund. Abonnenter av kommunalt vatten i området har ombetts att tappa upp vatten till matlagning och toalett. Prognosen i är att läckan ska vara lagad söndag kl 21.00. Den vattenläcka som tidigare i helgen uppstod på Sydkoster är åtgärdad.

Tjällossning är ett härligt vårtecken, men det kan också påverka ledningar under mark negativt. När tjälen lossar rör marken på sig. Så här års inträffar därför ofta vattenläckor i ledningsnätet. Vattenläckan på Sydkoster åtgärdades under lördagen, tyvärr upptäcktes under söndagen en ny vattenläcka, denna gång vid Svinesund. Berörda abonnenter har fått information via sms.

Efter avslutat ledningsarbete kan vattnet vara missfärgat och innehålla luft. Det åtgärdas genom att spola i kranen tills klart vatten kommer.

Vi hoppas på överseende med de svårigheter som kan uppstå och beklagar det inträffade. Strömstads kommun arbetar löpande med att uppgradera ledningsnätet och åtgärdar skyndsamt de läckor som ändå uppstår i de äldre delarna av nätet.

 

Rubrik

Text

Hittar du vad du letar efter?

Tipsa EN VÄN

My Page

SENAST UPPDATERAD: , Maria Kvarnbäck

SIDANSVARIG: