MENY

Kontakta OSS

KONTAKT

Strömstad kommun
Norra Bergsgatan 23
452 80 Strömstad
Växel 0526-190 00

Öppetider

Måndag-fredag
Klockan 8.00-16.30

Ställ en fråga

Lämna en synpunkt

Felanmälan

Ställ en fråga

Du är välkommen med alla sorters frågor om kommunen och den kommunala servicen.
Vi ser till att du får svar.
Om du tycker att svaret dröjer, hör av dig till kommun@stromstad.se eller ring oss på 0526-190 00.


Lämna en synpunkt

Här kan du lämna synpunkter, förslag och klagomål, men också ge oss beröm. Din synpunkt registreras i kommunens diarium. Den blir då offentlig och kan läsas av alla.

Välj vilken typ av synpunkt du vill lämna * (obligatorisk)

Vill du sätta upp laddstationer i Strömstad?

Som privat aktör får ni nu möjlighet att sätta upp laddstation för elbilar på kommunens mark.

Vi söker aktör som kan förse en parkeringsplats med laddpunkter, välj antal laddpunkter mellan 4-12 stycken. Utökning av antalet platser på samma område kan komma att utlyses i ett senare skede.

Platsen och nuvarande parkering benämns ”Oslovägens 7-dygnsparkering” och är belägen mellan Circle K med tillhörande butik och Kärleksudden med lekplats och utegym samt intill en taxistation. Närhet till centrum, shoppingcentrum och promenadmöjligheter.

Alla laddpunkter ska vara på plats inom ett år efter avtalets ingång. Ni ansvarar för installation, drift och underhåll av laddarna. Samtliga anvisningar i bifogat dokument ska följas.

Strömstads kommun kommer fortsatt sköta underhåll av parkeringsrutorna och ta ut parkeringsavgift på samma sätt som övriga parkeringsplatser inom området. Parkeringsavgift kommer inte tas om laddpunkten ger möjlighet till snabbladdning, det vill säga med en effekt över 50 kW. Nyttjanderättsavtal kommer att upprättas. Intresseanmälan ska lämnas senast 3 juni 2022. Intressenmälan ska innehålla antal laddplatser och ert erbjudande av arrendeavgift.

Om flera intressenter finns som uppfyller kriterierna så väljer Strömstads kommun den som lämnar för kommunen fördelaktigast pris för arrendet.

Frågor och intresseanmälan ställs till maria.aronsson@stromstad.se eller 0526-194 08.

Tipsa EN VÄN

My Page

SENAST UPPDATERAD: , Maria Alfredsson

SIDANSVARIG: