HJÄLPTJÄNSTER

MENY

LYSSNA

Kontakta OSS

KONTAKT

Strömstad kommun
Socialförvaltningen
452 80 Strömstad
Växel 0526-190 00

Öppetider

måndag-fredag
Kl 8.00-16.30.

Ställ en fråga

Lämna en synpunkt

Felanmälan

Ställ en fråga

Du är välkommen med alla sorters frågor om kommunen och den kommunala servicen. Vi ser till att du får svar. Om du tycker att svaret dröjer, hör av dig till sn@stromstad.se eller ring växeln 0526-190 00.


Lämna en synpunkt

Här kan du lämna synpunkter, förslag och klagomål, men också ge oss beröm. Din synpunkt registreras i kommunens diarium. Den blir då offentlig och kan läsas av alla.

*Vi återkommer till dig inom fyra arbetsdagar och meddelar att vi tagit emot din synpunkt. Efter ytterligare tio arbetsdagar meddelar vi vad vi tänker göra åt saken. För dig som valt att få svar via vanligt brev kan det ta ytterligare någon dag.

Välj vilken typ av synpunkt du vill lämna * (obligatorisk)
Fråga 1

Össbygården

Össbygården ligger i en levande jordbruksbygd, med en byskola alldeles intill. Gruppboendet är i ett plan med tio lägenheter, fem tvårumslägenheter, fem enrumslägenheter och en avlastningsplats

Runt huset finns en stor solaltan och en trädgård full med bärbuskar och fruktträd. Samtliga lägenheter är utrustade med dusch och toalett samt uttag för TV och telefon. Mitt i huset ligger ett stort kök med matrum där vi äter tillsammans, planerar våra inköp, lagar vår mat samt även bakar vårt egna bröd. Delaktighet i vardagssysslorna ökar hemkänslan.

I allrummet kan vi se på TV eller sitta och småprata över en kopp kaffe. Personalen består av sjuksköterska, mentalskötare, undersköterskor, vårdbiträden med specialutbildning inom demensvård. Personalen har så kallade rullande schema det vill säga att alla arbetar dag/kväll/natt. Läkare kommer på besök 1 gång/vecka. Vår fotvårdsspecialist kommer var 3:e månad. Vår strävan är att tillgodose var och ens behov, så långt som möjligt.

kontakt

Strömstads kommun
0526-190 00 växel

Enhetschef
Maria Wogenius
0526-312 25
maria.wogenius@stromstad.se

Besöksadress: Össbygården 5, Näsinge

Hittar du vad du letar efter?

Tipsa EN VÄN

My Page

SENAST UPPDATERAD: 2019-02-07, Marcus Pettersson

SIDANSVARIG: Anna-Maria Bonskog