HJÄLPTJÄNSTER

MENY

LYSSNA

Kontakta OSS

KONTAKT

Strömstad kommun
Socialförvaltningen
452 80 Strömstad
Växel 0526-190 00

Öppetider

måndag-fredag
Kl 8.00-16.30.

Ställ en fråga

Lämna en synpunkt

Felanmälan

Ställ en fråga

Du är välkommen med alla sorters frågor om kommunen och den kommunala servicen. Vi ser till att du får svar. Om du tycker att svaret dröjer, hör av dig till sn@stromstad.se eller ring växeln 0526-190 00.


Lämna en synpunkt

Här kan du lämna synpunkter, förslag och klagomål, men också ge oss beröm. Din synpunkt registreras i kommunens diarium. Den blir då offentlig och kan läsas av alla.

*Vi återkommer till dig inom fyra arbetsdagar och meddelar att vi tagit emot din synpunkt. Efter ytterligare tio arbetsdagar meddelar vi vad vi tänker göra åt saken. För dig som valt att få svar via vanligt brev kan det ta ytterligare någon dag.

Välj vilken typ av synpunkt du vill lämna * (obligatorisk)
Fråga 1

Barn i rörelse – Rörelsens betydelse för lärande

Fysisk aktivitet och neurosensomotorisk träning kopplat till hälsa och lärande i skolansan.

Ångestpodden.

Föreläsningen kommer innehålla teoretiska och praktiska moment inom neurosensomotorisk träning och fysisk aktivitet utifrån neurovetenskap och de teorier som ligger till grund för fysisk, kognitiv, emotionell och social utveckling.

Susanne Wolmesjö – VD för Education in Motion AB, lärare på Bosöns Idrottsfolkhögskola och författare till ett antal böcker (bl.a. boken Smarta rörelser-för fysisk och mental balans.)

Susanne har ett stort intresse inom området neurosensomotorik och dess kopplingar till hälsa och lärande. Hon har studerat kognitiv neurovetenskaplig i kombination med KBT och studier inom MNRI som neurosensomotorisk corespecialist.

Förutom undervisning inom ledarskap, kommunikation och pedagogik, jobbar hon som föreläsare för näringslivet och skolan samt coachar på individnivå.

 

Hittar du vad du letar efter?

Tipsa EN VÄN

My Page

SENAST UPPDATERAD: 2018-09-17, Maria Alfredsson

SIDANSVARIG: Terése Lomgård