HJÄLPTJÄNSTER

MENY

LYSSNA

Kontakta OSS

KONTAKT

Strömstad kommun
Socialförvaltningen
452 80 Strömstad
Växel 0526-190 00

Öppetider

måndag-fredag
Kl 8.00-16.30.

Ställ en fråga

Lämna en synpunkt

Felanmälan

Ställ en fråga

Du är välkommen med alla sorters frågor om kommunen och den kommunala servicen. Vi ser till att du får svar. Om du tycker att svaret dröjer, hör av dig till sn@stromstad.se eller ring växeln 0526-190 00.


Lämna en synpunkt

Här kan du lämna synpunkter, förslag och klagomål, men också ge oss beröm. Din synpunkt registreras i kommunens diarium. Den blir då offentlig och kan läsas av alla.

*Vi återkommer till dig inom fyra arbetsdagar och meddelar att vi tagit emot din synpunkt. Efter ytterligare tio arbetsdagar meddelar vi vad vi tänker göra åt saken. För dig som valt att få svar via vanligt brev kan det ta ytterligare någon dag.

Välj vilken typ av synpunkt du vill lämna * (obligatorisk)
Fråga 1

Våld i nära relationer utifrån barnets perspektiv

Maja Zeziola Berg, Leg. Psykolog

Marja arbetar sedan många år inom Barn och Ungdomspsykiatrin, hon har arbetat i Barnahus Fyrbodal, Mödrabarnhälsovård, Skola och Förskola.
Maja har specialkunskaper inom traumatologi, våld i nära relation, traumabehandling som EMDR och TF-KBT. Hon är Europa Certifierad EMDR-handledare och under utbildning till Europa Certifierad lärare i EMDR behandling för barn och ungdomar.

Föreläsningen handlar om:
Våld i nära relationer utifrån barnets perspektiv. Maja kommer att beröra bl.a. förekomst, riskfaktorer, barns reaktioner på våldsutsatthet, symtom vid
traumatisering och vad som händer i hjärnan, krisreaktioner m.m.

 

 

Bild på Maja Zeziola Berg

Hittar du vad du letar efter?

Tipsa EN VÄN

My Page

SENAST UPPDATERAD: 2018-11-05, Terése Lomgård

SIDANSVARIG: Terése Lomgård