HJÄLPTJÄNSTER

MENY

LYSSNA

Kontakta OSS

KONTAKT

Strömstad kommun
Socialförvaltningen
452 80 Strömstad
Växel 0526-190 00

Öppetider

måndag-fredag
Kl 8.00-16.30.

Ställ en fråga

Lämna en synpunkt

Felanmälan

Ställ en fråga

Du är välkommen med alla sorters frågor om kommunen och den kommunala servicen. Vi ser till att du får svar. Om du tycker att svaret dröjer, hör av dig till sn@stromstad.se eller ring växeln 0526-190 00.


Lämna en synpunkt

Här kan du lämna synpunkter, förslag och klagomål, men också ge oss beröm. Din synpunkt registreras i kommunens diarium. Den blir då offentlig och kan läsas av alla.

*Vi återkommer till dig inom fyra arbetsdagar och meddelar att vi tagit emot din synpunkt. Efter ytterligare tio arbetsdagar meddelar vi vad vi tänker göra åt saken. För dig som valt att få svar via vanligt brev kan det ta ytterligare någon dag.

Välj vilken typ av synpunkt du vill lämna *
Multiple selection
Fråga 1

Ungdomsinflytande

Som ung i Strömstads kommun har du möjlighet att vara delaktig på olika sätt. Du kan vara delaktig både genom att komma med dina tankar om de verksamheter som du kommer i kontakt med, till exempel skolan, och det som berör Strömstads kommun i stort.

Så här påverkar du de verksamheter som du kommer i kontakt med

Skolan

Du som elev i kommunens skolor kan engagera dig i skolornas elevråd. Där kan du påverka situationen på din skola.

Fritidsgård

Du som besökare på kommunens fritidsgård kan engagera dig genom att komma med förslag på verksamheter du vill testa på eller saker du vill skall finnas på fritidsgården. På detta sätt kan du påverka vad som händer på din fritidsgård.

Så här påverkar du det som berör Strömstads kommun i stort

Du kan engagera dig genom att lämna in medborgarförslag till kommunen. Ett medborgarförslag är en möjlighet för alla som bor i kommunen att komma med förslag på vad som kan förbättras i kommunen. Lämna ett medborgarförslag här.

LUPP

I år genomför Strömstad för första gången Lupp (lokal uppföljning av ungdomspolitiken). Undersökningen kommer att göras vart tredje år på alla elever i åldern 13-19 år. Där får man svara på frågor om Arbete, Skola, Fritid, Hälsa, Politik och Inflytande, Trygghet och Framtid.

Kontakt

Folkhälsostrateg
Terése Lomgård
0526-191 21
terese.lomgard@stromstad.se

Rubrik

Text

Hittar du vad du letar efter?

Tipsa EN VÄN

My Page

SENAST UPPDATERAD: 2017-10-11, Lena M Sundberg

SIDANSVARIG: Terése Lomgård