HJÄLPTJÄNSTER

MENY

LYSSNA

Kontakta OSS

KONTAKT

Strömstad kommun
Tekniska förvaltningen

452 80 Strömstad
Telefon 0526-191 60
Växel 0526-190 00

Besöksadress:
Prästängsvägen 30
Fastigheten Mekanikern 1
Prästängen

Öppetider

måndag-fredag
Kl 8.00-12.00 samt 13.00-16.30.

Ställ en fråga

Lämna en synpunkt

Felanmälan

Ställ en fråga

Du är välkommen med alla sorters frågor om kommunen och den kommunala servicen. Vi ser till att du får svar. Om du tycker att svaret dröjer, hör av dig till tn@stromstad.se eller ring oss på 0526-191 85.


Lämna en synpunkt

Här kan du lämna synpunkter, förslag och klagomål, men också ge oss beröm. Din synpunkt registreras i kommunens diarium. Den blir då offentlig och kan läsas av alla.

Välj vilken typ av synpunkt du vill lämna * (obligatorisk)

Flerval
Parkeringsavgifter

Syftet med parkeringsavgifter är att skapa omsättning på parkeringsplatser och samtidigt öka trafiksäkerhet och framkomlighet. Avgiften gör att platser blir lediga igen inom en rimlig tid.

Parkering inom centrum

Du kan betala din avgift på ett flertal sätt. Med kontant betalning, kortbetalning eller genom betalning med smartphonefunktionen Easypark eller med sms- och smartphonefunktionen SMS Park.

Första P-timmen fri 1/10-31/12
En biljett måste alltid användas från atomaten alternativt registrering i apparna. Första timmen blir fritt automatiskt.  

Kontant

Betalas med mynt i biljettautomaten. Parkeringen betalas i förskott för den totala tiden.

Med kort

Samtliga biljettautomater är utrustade för att kunna ta emot bensinkort, betalkort och kontokort. Parkeringen betalas i förskott för den totala tiden.

SMS PARK

Med sms eller med smartphonefunktion SMS Park betalar du exakt för den tid du står parkerad.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

easyPARK

Med sms eller med smartphonefunktion easyPARK betalar du exakt för den tid du står parkerad.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Felanmälan parkeringsautomat

Om du försöker köpa parkeringsbiljett vid en automat som inte fungerar måste du felanmäla den. Detta gör du genom att sms:a till det nummer som står angivet på automaten. 

Innan du felanmäler ska du försöka betala med mynt, kort, sms och  smartphonefunktionerna. Finns det en annan parkeringsautomat i närheten med samma taxa, ska du betala där. Har du försökt att betala med både kort, mynt, sms och smartphonefunktionerna och ingen annan parkeringsautomat finns i närheten felanmäler du parkeringsautomaten.

Hittar du vad du letar efter?

Tipsa EN VÄN

My Page

SENAST UPPDATERAD: 2018-10-01, Jenny Åslund

SIDANSVARIG: Jeanette Johander