HJÄLPTJÄNSTER

MENY

LYSSNA

Kontakta OSS

KONTAKT

Strömstad kommun

452 80 Strömstad
Växel 0526-190 00

Ställ en fråga

Lämna en synpunkt

Felanmälan

Ställ en fråga

Du är välkommen med alla sorters frågor om kommunen och den kommunala servicen.


Lämna en synpunkt

Här kan du lämna synpunkter, förslag och klagomål, men också ge oss beröm.

Välj vilken typ av synpunkt du vill lämna *
Multiple selection

Strömstiernaskolans bibliotek

Strömstiernaskolans skolbibliotek finner du i skolans hjärta, i skolkaféet på andra våningen med fantastisk utsikt över vackra Strömstad. På skolbiblioteket arbetar en utbildad bibliotekarie med att höja medvetenheten om vikten av källkritik och läslust för att alla elever ska nå sina kunskapsmål.

Skolbiblioteket har en fackutbildad bibliotekarie som fungerar som en pedagogisk resurs i arbetet med att öka elevernas medie- och informationskunnighet och med att främja deras läslust. Skolbibliotekarien genomför lektioner om källkritik och medverkar vid olika läsprojekt, både med bokprat och samtal kring läsning. Skolbibliotekarien informerar om och ger tillgång till Legimuslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, tjänsten med talböcker länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönsterför alla som har läsnedsättning.

Ta kontakt med skolbibliotekarien Terhiä för att i god tid boka in en lektion eller möte om Legimus. Skolbibliotekarien svarar gärna på frågor om allt som rör bibliotekets verksamhet.

Skolbiblioteket har både skönlitteratur och facklitteratur i sitt utbud. Hela vårt utbud hittar du i vår bibliotekskataloglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. För en kurerad inblick i vår verksamhet kan du besöka oss på Instagram,länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönsterLibraryThinglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster eller på vår blogglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

 

 

 

Öppettider

Måndag 8 - 16
Tisdag 12 ‑ 14
Onsdag 8 - 16
Torsdag 8 ‑ 16
Fredag 8 - 16

Avvikande öppettider kan förekomma.

Kontaktinformation

Strömstiernaskolan
Biblioteket
452 80 Strömstad
Telefon 0526 -192 92

Besöksadress:
Linnégatan 2

Skolbibliotekarie:
Terhiä Voionmaa
Telefon 0526 -192 92
terhia.voionmaa@stromstad.se

Du hittar oss också på LibraryThinglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, på Instagramlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och på vår blogg.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Hittar du vad du letar efter?

Tipsa EN VÄN

My Page

SENAST UPPDATERAD: 2018-04-20, Maria Alfredsson

SIDANSVARIG: Gunilla Sandin