HJÄLPTJÄNSTER

MENY

LYSSNA

Kontakta OSS

KONTAKT

Strömstad kommun

452 80 Strömstad
Växel 0526-190 00

Ställ en fråga

Lämna en synpunkt

Felanmälan

Ställ en fråga

Du är välkommen med alla sorters frågor om kommunen och den kommunala servicen.


Lämna en synpunkt

Här kan du lämna synpunkter, förslag och klagomål, men också ge oss beröm.

Välj vilken typ av synpunkt du vill lämna * (obligatorisk)

Viktiga förändringar kring våra elektroniska böcker!

Vid årsskiftet kommer våra e-böcker via portalen "Kultur i Väst" att upphöra. Därefter kan du som låntagare inte längre logga in på webbplatsen https://kulturivast.elib.se eller i Biblio-appen via Bibliotek: Kultur i Väst.

Från den 4 december upphör möjligheten att göra nya lån. Du kommer dock att ha möjlighet att lyssna/läsa redan påbörjade lån hela december. För att kompensera för detta så kan du från och med den 20 november låna upp till fyra böcker per vecka istället för det tidigare antalet två

Vi arbetar med att få en ny portal på plats till den 1 januari. Denna kommer då att heta "Biblioteken i norra Bohuslän".

E-böcker och e-ljudböcker

En e-bok är en bok som har överförts till elektroniskt format så att du kan läsa böckerna direkt på din dator, läsplatta, surfplatta eller mobiltelefon. Du kan läsa strömmande eller ladda ner e-boken eller e-ljudboken via appen Biblio. Via Biblio-appen kan du söka, utforska, låna, läsa och lyssna på e-böcker och e-ljudböcker. Du kan också söka och låna direkt via Elibs webbsida.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Det är vår distributör Eliblänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster som tillhandahåller våra e-böcker. Hos Elib ingår Strömstads bibliotek ingår i en portal som kallas "Kultur i Väst" I detta kluster ingår flera bibliotek i Västra Götaland.

För att kunna låna e-böcker och e-ljudböcker behöver du har ett lånekort och en pin-kod. Observera att du endast ska ange de elva första siffrorna i lånekortsnumret. Pin-koden får du från ditt bibliotek.

Lånetiden för e-böcker och e-ljudböcker är 28 dagar. Du kan göra max två e-bokslån under en sjudagarsperiod. Det går inte att återlämna en e-bok för att göra ett nytt lån.

Förutom bibliotekets e-böcker finns det fria e-böcker på internet att ladda ner helt utan extra kostnad. För tips på länkar se på sidan  Fria e-böcker.

Hittar du vad du letar efter?

Tipsa EN VÄN

My Page

SENAST UPPDATERAD: 2019-11-22, Linda Oderbrant

SIDANSVARIG: Gunilla Sandin