HJÄLPTJÄNSTER

MENY

Kontakta OSS

KONTAKT

Strömstad kommun
Norra Bergsgatan 23
452 80 Strömstad
Växel 0526-190 00

Öppetider

Måndag-fredag
Klockan 8.00-16.30.

Ställ en fråga

Lämna en synpunkt

Felanmälan

Ställ en fråga

Du är välkommen med alla sorters frågor om kommunen och den kommunala servicen. Vi ser till att du får svar. Om du tycker att svaret dröjer, hör av dig till kommun@stromstad.se eller ring oss på 0526-190 00.


Lämna en synpunkt

Här kan du lämna synpunkter, förslag och klagomål, men också ge oss beröm. Din synpunkt registreras i kommunens diarium. Den blir då offentlig och kan läsas av alla.

Välj vilken typ av synpunkt du vill lämna * (obligatorisk)

Strömstad in Light

In Light logo

Strömstad in light är en årligen återkommande ljusfestival med fokus på energi- och hållbarhetsfrågor. Programmet är brett och innehåller förutom en fantastisk ljussättning av Strömstad, även ett rikt kulturprogram, inspirerande föreläsningar och barnaktiviteter. I år är In light också starten på Tillsammans - Hållbarhetsveckan i Strömstad. Länk till annan webbplats. En hel vecka med aktiviteter med avstamp i Agenda 2030!

Vi planerar att genomföra Strömstad in Light den 12 november 2021 18.00 med utgångspunkt i Strömsdalen. Självklart tar vi hänsyn till eventuella rådande restriktioner. Inom kort återkommer vi med ett uppdaterat program.

 

Tidigare års program

PROGRAM STRÖMSTAD IN LIGHT 2020

Bygdens saluhall på Oscarsplatsen, 16.30-17.30

Kulturambulansen uppträder på Oscarsplatsen klockan 17.00-18.00

Kom och titta på den nya permanenta belysningen vid Oscarsplatsen, Strömstadsmärket och vidare längs vattnet.

Konstutställning Paepkegården, barn och ungdomar i kyrkans verksamhet visar sina verk i fönstren på Paepkegården under hela helgen.

Även om Strömstad in light inte ser ut som det brukar så är fredagen 13 november starten på evenemanget "Tillsammans - hållbarhetsveckan i Strömstad" där vi lyfter en massa spännande arbete som görs runt om i Strömstad med utgångspunkt i Agenda 2030.

Om Strömstad in Light

Strömstad in Light – ett samarbete mellan Strömstads kommun, Br. Axelssons El och lokala företag med målet att erbjuda både kunskap, kultur, mat och gemenskap.

In Light vänder sig till dig som företagare, beslutsfattare, politiker, invånare eller besökare. På årets In Light delar vi med oss av en rad miljö- och teknikinnovationer. Kom och låt dig inspireras av en dag där klimatsmart innovation står i fokus!

Bidra med dina idéer och närvaro till ett hållbart Strömstad!

Kontakt

Anders Olausson, Bröderna Axelsson El.
anders.olausson@braxel.se
0526-71 41 20

Maria Aronsson, Miljöstrateg
Strömstad kommun maria.aronsson@stromstad.se
0526-194 08

Mat och folk - Strömstad in Light
Tanka miljövänligt
Strömstad in Light - glödlampa
Tipsa EN VÄN

My Page

SENAST UPPDATERAD: , Tove Meyer

SIDANSVARIG: Maria Aronsson