HJÄLPTJÄNSTER

MENY

Kontakta OSS

KONTAKT

Strömstad kommun
Norra Bergsgatan 23
452 80 Strömstad
Växel 0526-190 00

Öppetider

Måndag-fredag
Klockan 8.00-16.30.

Ställ en fråga

Lämna en synpunkt

Felanmälan

Ställ en fråga

Du är välkommen med alla sorters frågor om kommunen och den kommunala servicen. Vi ser till att du får svar. Om du tycker att svaret dröjer, hör av dig till kommun@stromstad.se eller ring oss på 0526-190 00.


Lämna en synpunkt

Här kan du lämna synpunkter, förslag och klagomål, men också ge oss beröm. Din synpunkt registreras i kommunens diarium. Den blir då offentlig och kan läsas av alla.

Välj vilken typ av synpunkt du vill lämna * (obligatorisk)

Så jobbar vi med snö och halkbekämpning

Så här års får vi många frågor och synpunkter på väglag och väghållning. Det är viktigt att veta att ansvaret för snöröjning och halkbekämpning är uppdelat mellan kommunen, vägföreningar, fastighetsägare och Trafikverket.

De flesta kommunala vägarna ligger inom tätorten i Strömstads centrum och Skee. Tänk på att det är fastighetsägaren som ansvarar för gångbanan runt fastigheten.

På landsbygden är det Trafikverket som ansvarar för huvudvägarna och alternativt vägföreningar eller fastighetsägare som ansvarar för enskilda vägar. I vissa fall snöröjer kommunen mindre vägar. Mer information om snö och halkbekämpning kan du läsa här http://www.stromstad.se/vintervag

Trafikverket kan nås på nummer 0771-921 921, myndigheten har löpande kontakt med den entreprenör som sköter vägen. Vid osäkerhet om vem som ansvarar för väghållning på en aktuell vägsträcka finns en översikt på Trafikverkets webbplatslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, alternativt kontakta Kommuncenter 0526-190 00 för mer information!

Hittar du vad du letar efter?

Tipsa EN VÄN

My Page

SENAST UPPDATERAD: , Jeanette Andersson

SIDANSVARIG: Jerry Johansson