HJÄLPTJÄNSTER

MENY

Kontakta OSS

KONTAKT

Strömstad kommun
452 80 Strömstad
Växel 0526-190 00

Ställ en fråga

Lämna en synpunkt

Felanmälan

Ställ en fråga

Du är välkommen med alla sorters frågor om kommunen och den kommunala servicen.


Lämna en synpunkt

Här kan du lämna synpunkter, förslag och klagomål, men också ge oss beröm.

Välj vilken typ av synpunkt du vill lämna * (obligatorisk)

E-böcker och e-ljudböcker

En e-bok är en bok som har överförts till elektroniskt format så att du kan läsa böckerna direkt på din dator, läsplatta, surfplatta eller mobiltelefon. Du kan läsa strömmande eller ladda ner e-boken eller e-ljudboken via appen Biblio. Via Biblio-appen kan du söka, utforska, låna, läsa och lyssna på e-böcker och e-ljudböcker. Du kan också söka och låna direkt via Elibs webbsida.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Det är vår distributör Eliblänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster som tillhandahåller våra e-böcker. Hos Elib ingår Strömstads bibliotek i en portal som kallas "Biblioteken i norra Bohuslän" I detta kluster ingår våra samarbetsbibliotek i Munkedal, Sotenäs och Tanum.

För att kunna låna e-böcker och e-ljudböcker behöver du har ett lånekort och en pin-kod. Observera att du endast ska ange de elva första siffrorna i lånekortsnumret. Pin-koden får du från ditt bibliotek.

Lånetiden för e-böcker och e-ljudböcker är 28 dagar. Du kan göra max fem e-bokslån per månad. Det går inte att återlämna en e-bok för att göra ett nytt lån.

Förutom bibliotekets e-böcker finns det fria e-böcker på internet att ladda ner helt utan extra kostnad. För tips på länkar se på sidan  Fria e-böcker.

Tipsa EN VÄN

My Page

SENAST UPPDATERAD: , Linda Oderbrant

SIDANSVARIG: Frida Svensson