MENYN FINNS LÄNGST NER PÅ SIDAN

GENVÄGAR

MENY

Sister Soul

Gruppen Sister Soul uppträdde med artisten Samuel Ljungblahd på Kulturhuset Skagerack under Winter Word Festival 2020.

program höst 2020

Coronapandemin ställde in nästan alla av våren och sommarens evenemang på kulturhuset Skagerack. Under hösten drar viss verksamhet igång igen men aktiviteterna anpassas självklart efter rådande riktlinjer.

Caféet som daglig verksamhet i kommunens driver i kulturhuset håller stängts tills vidare.

KURSER FÖR UNGA PÅ KULTURHUSET I HÖST

Skrivarkurs, replokaler, akvarellkurs, motorverksamhet, e-sport och mycket mer. Kika in på fritidsgårdens sida och håll koll på allt som händer!

Under vecka 44 anordnar vi dessutom ett fullspäckat kulturlov här i Strömstad och även då sker en massa spännande aktiviteter för barn och unga såsom sångkurs, låtskrivarverkstad och digital spökvandring.

Läs hela programmet här!länk till annan webbplats

Kulturhuset

DANSKURSER I HÖST - START 15 SEPTEMBER

Gratis "prova på" kl. 18.30 kizomba nyb. kl. 19.15 bachata nyb. kl. 20.00 kizomba forts. Därefter startar kurser på tisdagar och torsdagar från kl. 19.00. P g a pandemin sker anmälan parvis och vi växlar inte danspartner på kurserna. Saknar du danspartner så kan du söka en på fb-gruppen salsa/kizomba/tango Strömstad. Kvinnor kan så klart också föra.

/Föreningen Dans till världsmusik i Strömstad

Inger och Anders

15 OKTOBER - SKA VI GÖRA EN KONSERT IHOP?

Allt har sin tid. Efter att "bara" känt varandra i 25 års tid och dessutom varit musiklärarkollegor så kom vi äntligen på att vi borde göra en konsert tillsammans. En superkul och brokig resa där vi grottat ned oss i en spretig samling sånger och låtar. Vi har kastat oss ut i det utan skyddsnät, enbart med fokus på musik vi tycker om. Här samsas folkmusik med soul, vissång och singer/songwriter -traditionen. Sång, gitarr, vevlira och fiol nedpackat i en personlig resväska fylld med eftertanke. Vi som framför det hela är Anders Ådin och Inger Faritzon.

Konsert kl.15:00 och 19:00. Biljetter kan köpas på Strömstads Bokhandel och kostar 100 kr styck.

Givetvis är arrangemanget Covid-19-anpassat, 50 personer i publiken per konsert.

Arrangör är Inger och Anders i samarbete med Kultur& Fritid, Strömstad kommun och Strömstads bokhandel.

Café Svarte Daniel

Verksamhet i kulturhuset Skagerack

Förutom att kulturhuset Skagerack är möjligt att boka för föreningar och evenemang, så är fritidgården och ett café stationerat i huset.

Fritidsgården är öppen alla dagar utom måndag och lördag 16-21 (Fredagar 16-22). Besök deras sida här!
Kontakt: kurt.dahlberg@stromstad.se

Café Svarte Daniel är en del av kommunens dagliga verksamhet och håller vanligtvis öppet, men har stängt för närvarande på grund av coronapandemin.
Kontakt: vigdis.sagranden@stromstad.se

SIDANSVARIG: — SENAST UPPDATERAD: 2020-10-05 av Tove Meyer