Kontakta OSS

KONTAKT

Strömstads Kommun
Kommuncenter
0526-190 00
kommun@stromstad.se

Besöksadress
Norra Bergsgatan 23
452 80 Strömstad

Öppettider
Vardagar 08.00-16.30
Torsdagar 08.00-16.00
Avvikande öppettider

Välkommen till en marin företagsmässa!

Marin företagsmässa

Vill Du få ökad kunskap om den ekologiska hållbarheten inom fisket och vattenbruket i Bohuslän? Vill Du veta mer om aktuell forskning på Tjärnö marina laboratorium? Vill Du få idéer, hitta nya koncept, träffa och knyta kontakter med forskare, havsföretagare, och andra verksamma inom det marina området? Då ska du inte missa den marina företagsmässan på Tjärnö 1 mars kl. 9-17!

Tjärnö marina laboratorium vid Göteborgs Universitet bjuder in dig som är företagare, politiker, myndighetsrepresentant eller jobbar i en stödorganisation som har intresse inom det marina området till en inspirerande heldag! Du kommer få möjlighet att diskutera affärsmöjligheter och botanisera i marin spetskunskap med några av landets mest framstående marina forskare.

Temat för årets konferens är ”På väg mot ett mer ekologiskt hållbart fiske och vattenbruk i Bohuslän”. På programmet står föredrag och paneldiskussion med representanter från fiske- och vattenbruksnäringen, ansvariga myndigheter, forskning och politik. På eftermiddagen är det marint mingel i utställningsområdet och vi erbjuder rundvandring på stationen för dom som önskar. Dagen avslutas med en Grand seafood tasting festival där vi får smaka på företagens delikatesser, missa inte det!

Se hela programmet här:
Marin företagsmässa | Göteborgs universitet (gu.se) Länk till annan webbplats.

Har du inte möjlighet att vara på plats så går det att följa seminarierna och paneldebatten på distans via zoom. Länk skickas ut en vecka innan mötet.

Vid frågor

Kontakta Susanne Lindegarth
076-622 96 78 eller susanne.lindegarth@marine.gu.se

Mässan är ett samarrangemang mellan Göteborgs universitet, Tjärnö marina laboratorium, SWEMARC och centrum för hav och samhälle vid Göteborgs universitet, Strömstads och Tanums kommun, Fiskekommunerna, Innovatum Science Park, Svinesundskommittén, Svenskt vattenbruk och sjömat, Samförvaltningen Norra Bohuslän och Kosterhavets nationalpark.


Text

Tipsa EN VÄN

SENAST UPPDATERAD: , Leon Eriksson

SIDANSVARIG: Leon Eriksson