HJÄLPTJÄNSTER

MENY

Välkommen till oss!

För att kunna ge god service av hög kvalitet till medborgarna behöver vi kompetenta medarbetare som trivs med sitt arbete och mår bra. Genom dialog i vardagen, i medarbetarsamtal, på arbetsplatsträffar och i samverkansgrupper utvecklar vi vår verksamhet.

Friskvård

Som anställd i Strömstads kommun får du ett friskvårdsbidrag som ersätter 75 % av dina kostnader för motions- och friskvårdsaktiviteter på fritiden. Maxbelopp är 1000 kr per år. Friskvårdsbidraget gäller alla anställda i kommunen med en anställningstid längre än tre månader.

Flexibel årsarbetstid

Vi tillämpar flexibel årsarbetstid för flera av våra medarbetare (undantag för kommunals avtalsområde samt lärare med ferie- och uppehållsanställning). Du har möjlighet att själv styra din arbetstid, men självklart utifrån verksamhetens behov och krav.

Semester

Strömstads kommun erbjuder generösa semestervillkor. Om du har månadslön är innevarande år både intjänande- och semesterår, vilket betyder att du som nyanställd får full semester redan första året. Från och med det året som du fyller 40 år har du rätt till 31 semesterdagar. Från och med det året som du fyller 50 år har du rätt till 32 semesterdagar.

Pension

Månaden efter att du fyllt 21 år avsätter Strömstads kommun 4,5 procent av din årslön till en pensionsavgift. Du väljer själv var du vill placera delar av din pension.

Löneväxling

Som anställd i Strömstads kommun har du möjlighet till löneväxling. Har du en tillsvidareanställning och förutsättningarna finns kan en bruttolönesumma du själv bestämmer avsättas till pension.

Personalstöd

Vi erbjuder våra medarbetare tillgång till snabb professionell hjälp genom en opartisk leverantör med tystnadsplikt. Har du problem eller behov av stöttning i privat- eller arbetslivet finns personalstödet tillgängligt dygnet runt.

Att bo i Strömstad

Möt några kommuninvånare som berättar hur det är att bo här.

 • Skymtar två personer genom fönstret i en veranda.

  Månskensbonden & Byggingenjören

  “Om vi bjuder över vänner på middag brukar Magnus dyka upp lerig, fem minuter innan gäster...
  Läs mer
 • Kvinna promenerar vid havet bland får.

  Ett annorlunda vanligt liv

  I Sverige bor det ingen väster om Koster, och många ser denna idylliska utpost som en själ...
  Läs mer

Rubrik

Text

Hittar du vad du letar efter?

Tipsa EN VÄN

My Page

SENAST UPPDATERAD: 2020-09-09, Maria Kvarnbäck

SIDANSVARIG: Richard Holm