MENY

Kontakta OSS

KONTAKT

Strömstad kommun
Norra Bergsgatan 23
452 80 Strömstad

Öppet 08:00-16:30
Växel 0526-190 00Ställ en fråga

Lämna en synpunkt

Felanmälan

Ställ en fråga

Du är välkommen med alla sorters frågor om kommunen och den kommunala servicen.
Vi ser till att du får svar.
Om du tycker att svaret dröjer, hör av dig till kommun@stromstad.se eller ring oss på 0526-190 00.


Lämna en synpunkt

Här kan du lämna synpunkter, förslag och klagomål, men också ge oss beröm. Din synpunkt registreras i kommunens diarium. Den blir då offentlig och kan läsas av alla.

*Vi återkommer till dig inom fyra arbetsdagar och meddelar att vi tagit emot din synpunkt. Efter ytterligare tio arbetsdagar meddelar vi vad vi tänker göra åt saken. För dig som valt att få svar via vanligt brev kan det ta ytterligare någon dag.

Välj vilken typ av synpunkt du vill lämna * (obligatorisk)

Köpa och sälja ett företag - generationsskifte

Ägarskifte Micro är en satsning som vänder sig till personer med intresse av att överlåta eller överta småföretag.

Vill du köpa ett företag?

Ett sätt att starta eget företag kan vara att ta över ett litet, redan existerande företag. Det innebär att du direkt får en upparbetad kundkrets, leverantörer, ett varumärke och så vidare. Om detta känns intressant är Ägarskifte Micro väl värt att studera närmare.

Vill du sälja ett företag?

Det finns gott om en- och tvåmansföretagare som är på väg att gå i pension eller som av någon annan anledning funderar på att avveckla sina företag. Är du en av dem är du varmt välkommen att kontakta oss. Vi ser det som mycket viktigt att inte ditt företag, inklusive din erfarenhet och kompetens, ska försvinna från regionen och vill gärna hjälpa till att matcha dig och ditt företag med intresserade personer som funderar på att starta ett företag.

Ägarskifte Micro samarbetar med olika aktörer som Företagarna, Arbetsförmedlingen, NyföretagarCentrum, Almi, banker, revisorer, aktuella kommuner m.fl. Vi stödjer även personer som har lite eller ingen tidigare erfarenhet av att driva företag. Projektet Ägarskifte Micro drivs idag inom 17 kommuner i Västsverige. Merparten av dessa finns inom området för Fyrbodals kommunalförbund. Det är bara inom dessa kommuner som projektet ger rådgivning.

Kontaktuppgifter

Ägarskifte Micro med rådgivning rund sk generationsskiften drivs nu vidare av Almi. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.  

Kontakt avseende rådgivning ägarskiften maila till info@agarskiftemicro.se


Text


Text

Tipsa EN VÄN

My Page

SENAST UPPDATERAD: , Maria Alfredsson

SIDANSVARIG: Richard Holm