Kontakta OSS

KONTAKT

Strömstad kommun
Norra Bergsgatan 23
452 80 Strömstad

Öppet 08:00-16:30
Växel 0526-190 00

Ställ en fråga

Lämna en synpunkt

Felanmälan

Ställ en fråga

Du är välkommen med alla sorters frågor om kommunen och den kommunala servicen.
Vi ser till att du får svar.
Om du tycker att svaret dröjer, hör av dig till kommun@stromstad.se eller ring oss på 0526-190 00.


Lämna en synpunkt

Här kan du lämna synpunkter, förslag och klagomål, men också ge oss beröm. Din synpunkt registreras i kommunens diarium. Den blir då offentlig och kan läsas av alla.

*Vi återkommer till dig inom fyra arbetsdagar och meddelar att vi tagit emot din synpunkt. Efter ytterligare tio arbetsdagar meddelar vi vad vi tänker göra åt saken. För dig som valt att få svar via vanligt brev kan det ta ytterligare någon dag.

Välj vilken typ av synpunkt du vill lämna * (obligatorisk)
Välj vilken typ av synpunkt du vill lämna

Utvecklingsarena Strömstad

Utvecklingsarena Strömstad och drönarbild över staden

Utvecklingsarena Strömstads arbete syftar till att stärka, bredda och rusta näringslivet i omställning och utveckling. Långsiktigt strävar vi efter att Strömstad ska bli ett hållbart, robust samhälle med hög sysselsättningsgrad och en god tillväxt. Kortsiktigt samordnar vi insatser och åtgärder.

  • Vi har arbetat fram ett stort samverkansnätverk av aktörer som vi kan lotsa den lokala företagaren vidare till för support och stöd. Exempelvis ekonomisk rådgivning, affärscoachning, hållbarhetsarbete, utbildningsinsatser, kompetensutveckling, arbetsmarknadsinsatser och etableringsstöd.

  • Vi jobbar aktivt för att samordna det lokala näringslivet och för utveckling som bidrar till tillväxt. Vi samordnar insatser och åtgärder med myndigheter, branschorganisationer och aktörer för gränsregional utveckling och innovation.

"Strömstadsmodellen"
Utvecklingsarena Strömstad arbetar utifrån en modelll där vi kontinuerligt samlar in, analyserar och uppdaterar statistik kring nuläget och behovsbilden. Insatserna för omställning och utveckling ska bidra till både kortsiktiga och långsiktiga effekter.

Vi vill möta fler företag!
Utvecklingsarena Strömstad gör företagsbesök för att stärka dialogen mellan näringslivet, tjänstepersoner i kommunen och politiker. Du som är företagsrepresentant och vill agera sammanhållande, anmäl intresse på naringsliv2@stromstad.se.se eller kontakta näringslivsansvarig Richard Holm, richard.holm@stromstad.se

Mer information?
Prenumerera på Nyhetsbrev näringsliv - Strömstad (stromstad.se) Länk till annan webbplats.
Följ oss på Facebook.Näringslivet i Strömstad Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Ta gärna en titt på presentationen av Utvecklingsarena Strömstad Pdf, 1.6 MB., där hittar du en hel del information om vad som gjorts hittills:

Kontakt

Richard Holm
Näringslivsansvarig
0526-191 69
richard.holm@stromstad.se

Vill du träffa oss?

Välkommen att boka en tid för ett fysiskt eller digitalt möte.

Besöksadress

Västra Hamngatan 11

Tillväxtverkets logotyp blå
Västra Götalandsregionens logotyp

Tipsa EN VÄN

SENAST UPPDATERAD: , Linda Smith

SIDANSVARIG: Richard Holm