Kontakta OSS

KONTAKT

Strömstad kommun
Norra Bergsgatan 23
452 80 Strömstad

Öppet 08:00-16:30
Växel 0526-190 00

Ställ en fråga

Lämna en synpunkt

Felanmälan

Ställ en fråga

Du är välkommen med alla sorters frågor om kommunen och den kommunala servicen.
Vi ser till att du får svar.
Om du tycker att svaret dröjer, hör av dig till kommun@stromstad.se eller ring oss på 0526-190 00.


Lämna en synpunkt

Här kan du lämna synpunkter, förslag och klagomål, men också ge oss beröm. Din synpunkt registreras i kommunens diarium. Den blir då offentlig och kan läsas av alla.

*Vi återkommer till dig inom fyra arbetsdagar och meddelar att vi tagit emot din synpunkt. Efter ytterligare tio arbetsdagar meddelar vi vad vi tänker göra åt saken. För dig som valt att få svar via vanligt brev kan det ta ytterligare någon dag.

Välj vilken typ av synpunkt du vill lämna * (obligatorisk)
Välj vilken typ av synpunkt du vill lämna

Aktiviteter som stärker

KSAU med företagare

Bild från april månads "KSAU on tour", ett återkommande dialogmöte mellan politiker, tjänstemän och företag i Strömstad.

Utvecklingsarena Strömstad utför lokala aktiviteter i syfte att öka kunskap, väcka intresse och främja utveckling. Det är också ett sätt att väcka engagemang, knyta kontakter, stärka samarbeten samt förmedla och samla in information.

Utvecklingsarena Strömstad arbetar i en flernivåsamverkan med nationella, regionala och lokala aktörer. En form som vi försöker att tillämpa i allt vi gör. Vi genomför aktiviteter för att öka kunskap, väcka intresse och främja utveckling, bland annat genom seminarium, utställningar, projekt, uppsökande verksamhet, enkäter och samverkan i arbetsgrupper.Tipsa EN VÄN

SENAST UPPDATERAD: , Linda Smith

SIDANSVARIG: Richard Holm