HJÄLPTJÄNSTER

MENY

Kontakta OSS

KONTAKT

Strömstad kommun
Norra Bergsgatan 23
452 80 Strömstad
Växel 0526-190 00

Öppetider

Måndag-fredag
Klockan 8.00-16.30

Ställ en fråga

Lämna en synpunkt

Felanmälan

Ställ en fråga

Du är välkommen med alla sorters frågor om kommunen och den kommunala servicen.
Vi ser till att du får svar.
Om du tycker att svaret dröjer, hör av dig till kommun@stromstad.se eller ring oss på 0526-190 00.


Lämna en synpunkt

Här kan du lämna synpunkter, förslag och klagomål, men också ge oss beröm. Din synpunkt registreras i kommunens diarium. Den blir då offentlig och kan läsas av alla.

Välj vilken typ av synpunkt du vill lämna * (obligatorisk)

Är du 65+ och vill lära dig mer om psykisk ohälsa och vara ett stöd?

Du som är 65 år och äldre hälsas varmt välkommen att lära dig mer om psykisk ohälsa och hur du som medmänniska kan vara ett stöd för andra som mår dåligt. Under mars och april hålls kostnadsfria digitala kortkurser som du nu har möjlighet att anmäla dig till.

Föreningen Suicide Zero bjuder på uppdrag av Norra hälso- och sjukvårdsnämnden i Fyrbodal, in till föreläsningar och utbildningar om psykisk ohälsa och självmord (suicid) för dig som är 65 år eller äldre och som är bosatt i Strömstad eller någon annan av Fyrbodals 14 kommuner. Du behöver inte ha några förkunskaper för att delta. Det finns fem föreläsningstillfällen och fem utbildningstillfällen att välja på.

Målet med utbildningssatsningen är att ge äldre personer ökad kunskap om psykisk ohälsa och hur man kan stödja vänner, familj och bekanta i dessa frågor, allt för att ytterst minska risken för självmord.

Här finns mer information om föreläsningen och utbildningen och hur du anmälar diglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Kontakt

Terése Lomgård
Folkhälsostrateg
Strömstads kommun
0526-191 21
terese.lomgard@stromstad.se

Tipsa EN VÄN

My Page

SENAST UPPDATERAD: , Maria Alfredsson

SIDANSVARIG: