MENY

Kontakta OSS

KONTAKT

Strömstad kommun
Norra Bergsgatan 23
452 80 Strömstad
Växel 0526-190 00

Öppetider

Måndag-fredag
Klockan 8.00-16.30

Ställ en fråga

Lämna en synpunkt

Felanmälan

Ställ en fråga

Du är välkommen med alla sorters frågor om kommunen och den kommunala servicen.
Vi ser till att du får svar.
Om du tycker att svaret dröjer, hör av dig till kommun@stromstad.se eller ring oss på 0526-190 00.


Lämna en synpunkt

Här kan du lämna synpunkter, förslag och klagomål, men också ge oss beröm. Din synpunkt registreras i kommunens diarium. Den blir då offentlig och kan läsas av alla.

Välj vilken typ av synpunkt du vill lämna * (obligatorisk)

Årets kulturpris tilldelas Helen Mattsson

Under söndagen delades Strömstads kommuns kulturpris ut i samband med Smoke Rings sisters konsert på Winter Word Festival.

Nomineringarna har varit många men tillslut valdes en lycklig Helen Mattson till årets vinnare och hon tilldeles förutom diplom och blommor en vinstpeng på 5000 kronor av ordförande kultur- och fritidsutskottet Mats Granberg och kulturansvarig Tove Meyer.

Helen som varit aktiv i Strömstad i mer än femton år i allt från revy, barnteater och show har berört många Strömstadsbor och besökare genom åren. Inte minst med hennes komiska talang och timing.

Motiveringen till priset lyder:

Helen Mattsson tilldelas Strömstads kulturpris för att hon under 15 år har roat Strömstadsborna på scener runt om i kommunen genom både revy, fars, show
och barnteater. Helen gör allt med hjärtat vare sig det är i privatlivet, i sitt yrkesliv eller som aktris och komedienne. Hon har begåvats med något som inte går att köpa - nämligen scenisk utstrålning och enorm värme som smittar av sig på sin publik.

Läs mer om kriterierna till kulturpriset här! Länk till annan webbplats.

Tipsa EN VÄN

My Page

SENAST UPPDATERAD: , Maria Alfredsson

SIDANSVARIG: