Kontakta OSS

KONTAKT

Strömstad kommun
Norra Bergsgatan 23
452 80 Strömstad
Växel 0526-190 00

Öppetider

Måndag-fredag
Klockan 8.00-16.30

Ställ en fråga

Lämna en synpunkt

Felanmälan

Ställ en fråga

Du är välkommen med alla sorters frågor om kommunen och den kommunala servicen.
Vi ser till att du får svar.
Om du tycker att svaret dröjer, hör av dig till kommun@stromstad.se eller ring oss på 0526-190 00.


Lämna en synpunkt

Här kan du lämna synpunkter, förslag och klagomål, men också ge oss beröm. Din synpunkt registreras i kommunens diarium. Den blir då offentlig och kan läsas av alla.

*Vi återkommer till dig inom fyra arbetsdagar och meddelar att vi tagit emot din synpunkt. Efter ytterligare tio arbetsdagar meddelar vi vad vi tänker göra åt saken. För dig som valt att få svar via vanligt brev kan det ta ytterligare någon dag.

Välj vilken typ av synpunkt du vill lämna * (obligatorisk)
Välj vilken typ av synpunkt du vill lämna

Bojarskolans nybygge tar form!

Det händer mycket i Bojarskolans nytillkomna skolbyggnad just nu. Ett flertal entreprenörer är där för att få ytskikt, ljudisolering och ventilation på plats invändigt.

I september var själva huskroppen för Bojarskolans nya lokaler för lunch och idrott på plats. Nu håller den på att färdigställas invändigt. Idrottshallen får ljudisolerande plattor och träpanel på väggarna, köksdelen kläs med kakel och matsalen får träpanel under de stora fönstren.

Parallellt pågår färdigställande av markarbeten runt huset. I slutet av april beräknas byggnaden stå i stort sett klar och när höstterminen 2023 startar kan byggnaden användas fullt ut.

På Bojarskolan finns cirka 300 elever från förskoleklass till årskurs 6. Skolans rektor Marie-Louise Mattila är mycket nöjd med hur bygget fortskrider.

– Eleverna har fått komma och titta hur det ser ut där inne. Vi tycker att det blir jättebra, vi har sett fram emot detta länge! Samarbetet med entreprenören fungerar toppen och säkerheten kring byggplatsen tas på stort allvar, säger hon.

I projektet samarbetar skolan, Strömstadslokaler, ÖHJ Projektkonsult och byggföretaget SJB.

Läs mer om projektet, se fler bilder från bygget samt ritning på stromstad.se/bojarbygget

Tipsa EN VÄN

SENAST UPPDATERAD: , Maria Isaksson

SIDANSVARIG: