MENY

Kontakta OSS

KONTAKT

Strömstad kommun
Norra Bergsgatan 23
452 80 Strömstad
Växel 0526-190 00

Öppetider

Måndag-fredag
Klockan 8.00-16.30

Ställ en fråga

Lämna en synpunkt

Felanmälan

Ställ en fråga

Du är välkommen med alla sorters frågor om kommunen och den kommunala servicen.
Vi ser till att du får svar.
Om du tycker att svaret dröjer, hör av dig till kommun@stromstad.se eller ring oss på 0526-190 00.


Lämna en synpunkt

Här kan du lämna synpunkter, förslag och klagomål, men också ge oss beröm. Din synpunkt registreras i kommunens diarium. Den blir då offentlig och kan läsas av alla.

Välj vilken typ av synpunkt du vill lämna * (obligatorisk)

Många besökte seniorhälsans dag

Det blev en trevlig och lärorik dag för de runt 100 personer som deltog under seniorhälsans dag på Skagerack den 6 april.

Cirka 100 besökare och utställare tog del av ett antal varierande programpunkter. Det bjöds på fika och underhållning av Micke Karlsson som spelade gitarr och sjöng visor. Vårdcentralerna, Bohuslinden och Capio erbjöd alla pensionärer som var på plats och som ville att vaccinera sig mot covid-19. Strömstads bridgeklubb lärde ut hur man spelar bridge och hade med sig ett eget bridgebord. Folktandvården informerade om tandhälsa. Jenny Sandin från socialförvaltningen pratade om digitalisering och visade ett klipp om VR-glasögon som äldre fått prova på. Trine Johansson från Socialförvaltningen pratade om demenssjukvård kopplat till hälsa.

Det var Strömstads kommun tillsammans med PRO (pensionärernas riksorganisation) och SPF Seniorerna som arrangerade denna dag som ett led i det lokala folkhälsoarbetet.

Läs mer om programmet och utställarna här

Tipsa EN VÄN

My Page

SENAST UPPDATERAD: , Maria Isaksson

SIDANSVARIG: