MENY

Kontakta OSS

KONTAKT

Strömstad kommun
Norra Bergsgatan 23
452 80 Strömstad
Växel 0526-190 00

Öppetider

Måndag-fredag
Klockan 8.00-16.30

Ställ en fråga

Lämna en synpunkt

Felanmälan

Ställ en fråga

Du är välkommen med alla sorters frågor om kommunen och den kommunala servicen.
Vi ser till att du får svar.
Om du tycker att svaret dröjer, hör av dig till kommun@stromstad.se eller ring oss på 0526-190 00.


Lämna en synpunkt

Här kan du lämna synpunkter, förslag och klagomål, men också ge oss beröm. Din synpunkt registreras i kommunens diarium. Den blir då offentlig och kan läsas av alla.

Välj vilken typ av synpunkt du vill lämna * (obligatorisk)

Nytt nummer av Allihopa delas i brevlådorna inom kort!

Snart dyker ett nytt nummer av tidningen Allihopa upp i brevlådan – tidningen som samsar samhällsinformation med reportage om vardagsliv, väsentligheter och företagande i Strömstad!

I försommarnummret hittar du bland annat en presentation av den nya Utvecklingsarenan, initiativet som ska skapa förutsättningar för ett bredare och robust näringsliv. Vi uppmärksammar också lokala handlare och Köpmannaföreningen som haft en tuff period under pandemin, men som i alla lägen pratat gott om platsen och lyft fram kvaliteter bortom gränshandeln som reseanledning till Strömstad.

Vi tittar i detta nummer även närmare på verksamheten vid kommunens miljö- och byggförvaltning och berättar om pågående matavfallsinsamling från hushållen. Numret bjuder också på en historisk exposé över epoker som format Strömstad till den plats det är idag. Du får även en översikt över hur kommunens ekonomi påverkats under pandemin liksom information om hur skattepengarna används.

Läs både senaste numret och tidigare tidningar digitalt här

Trevlig läsning!


Tipsa EN VÄN

My Page

SENAST UPPDATERAD: , Maria Isaksson

SIDANSVARIG: