MENY

Kontakta OSS

KONTAKT

Strömstad kommun
Norra Bergsgatan 23
452 80 Strömstad
Växel 0526-190 00

Öppetider

Måndag-fredag
Klockan 8.00-16.30

Ställ en fråga

Lämna en synpunkt

Felanmälan

Ställ en fråga

Du är välkommen med alla sorters frågor om kommunen och den kommunala servicen.
Vi ser till att du får svar.
Om du tycker att svaret dröjer, hör av dig till kommun@stromstad.se eller ring oss på 0526-190 00.


Lämna en synpunkt

Här kan du lämna synpunkter, förslag och klagomål, men också ge oss beröm. Din synpunkt registreras i kommunens diarium. Den blir då offentlig och kan läsas av alla.

Välj vilken typ av synpunkt du vill lämna * (obligatorisk)

karta över målgång och avstängningar

Begränsad framkomlighet i centrum - målgång för cykellopp

Onsdag 10 augusti kommer världens bästa cyklister till Strömstad! Målgång för aktuell etapp blir det i centrum som tillfälligt stängs för trafik. Allt om målgång, kringaktiviteter och trafikbegränsningar hittar du här!

Onsdag den 10 augusti kommer det internationella cykelloppet Tour of Scandinavia-Battle of the north, ha sin målgång av etapp två i Strömstad. Ett trevligt inslag i vårt evenemangsutbud, men som kommer innebär begränsad framkomlighet under dagen.

Starten tar vid på Orust med målgång under tidig kväll i Strömstad vid skateparken på Oslovägen. Här kan publiken från klockan 16.00 följa loppet de två sista timmarna via en storbildskärm. Målgången beräknas ske mellan klockan 17:30 och 18:00 med efterföljande prisceremoni.

Gatuavdelningen har tryckt upp skyltar som kommer att sättas upp runt om i staden. Avstängningar av trafiken sker enligt följande schema:

  • Klockan 07.00 stängs Oslovägen av från Kärleksudden till cirkulationen vid infarten till Mällbyvägen. Detta på grund av etableringen av målområdet med bland annat mediacenter och tv-bussar. Det kommer finnas möjlighet att ta sig till Comfort och ST1 via Mällbyvägen.
  • Klockan 15.00 till omkring 18.30 stängs hela Oslovägen av från övre bron vid Coop till cirkulationsplatsen vid räddningstjänsten.
  • Klockan 17.00 och fram till cirka 18.30 kommer nästan hela centrum att vara avstängt för både in- och utfart. Surbrunnsgatan är den enda vägen som hålls öppen. Tiden går inte att precisera närmare då utgången är beroende på hur snabbt de deltagande cyklar.

Kartor över avstängningarna:

Redan dagen innan arrangeras i samarbete mellan Strömstads kommun och Green cycling ett barncykellopp på Strömvallen. Anmälan till barncykelloppet görs på Tour of Scandinavia Grønt barnesykkelritt i Sverige | Green Cycling Norway  Länk till annan webbplats.Efteranmälan kan göras på plats på Strömsvallen.

Läs mer om det stora cykelloppet Tour of Scandinavia - Battle of the North Länk till annan webbplats.
Etapper och tidschema för de olika orter som loppet passerar i de olika delfinalerna Passeringstider - Tour of Scandinavia - Battle of the North Länk till annan webbplats.


Tipsa EN VÄN

My Page

SENAST UPPDATERAD: , Linda Smith

SIDANSVARIG: