HJÄLPTJÄNSTER

MENY

LYSSNA

Kontakta OSS

KONTAKT

Strömstad kommun
Socialförvaltningen
452 80 Strömstad
Växel 0526-190 00

Öppetider

måndag-fredag
Kl 8.00-16.30.

Ställ en fråga

Lämna en synpunkt

Felanmälan

Ställ en fråga

Du är välkommen med alla sorters frågor om kommunen och den kommunala servicen. Vi ser till att du får svar. Om du tycker att svaret dröjer, hör av dig till sn@stromstad.se eller ring växeln 0526-190 00.


Lämna en synpunkt

Här kan du lämna synpunkter, förslag och klagomål, men också ge oss beröm. Din synpunkt registreras i kommunens diarium. Den blir då offentlig och kan läsas av alla.

*Vi återkommer till dig inom fyra arbetsdagar och meddelar att vi tagit emot din synpunkt. Efter ytterligare tio arbetsdagar meddelar vi vad vi tänker göra åt saken. För dig som valt att få svar via vanligt brev kan det ta ytterligare någon dag.

Välj vilken typ av synpunkt du vill lämna * (obligatorisk)
Fråga 1

Temaföreläsningar för dig som förälder

I samverkan med polisen och svenska kyrkan bjuder Strömstads kommun in till föräldraföreläsningar på teman som ger dig ökad kunskap och stöd i ditt föräldraskap.

Här får du också möjlighet att träffa andra föräldrar.

Du som förälder är viktig och du känner ditt barn bäst, men att vara en förälder, som både ger värme och sätter ramar, är inte en självklar färdighet utan den växer fram under föräldraskapet.

Olika föräldrar klarar olika saker och ingen klarar allt. Med råd och stöd under vägen blir resan lättare. Behovet av stöd kan skifta under barnets uppväxt, till exempel under perioder av småbarnstrots och tonårsbråk.

Föreläsning hösten 2019

Skärmbalansen
Tarja Larsson, Beteendevetare och icf coach

Tarja upplyser och informerar om sina erfarenheter inom spelberoende samt presenterar användbara verktyg till ett mer sunt skärmanvändande. Deltagarna får en ökad förståelse för skärmens/spelandets tjusning och glädje, men även som flykt från en mer påfrestande vardag.

19/11 kl. 18.00 i Kulturhuset, Skagerack
Gratis, ingen föranmälan

Kontakt

Folkhälsostrateg
Terése Lomgård
0526-191 21
terese.lomgard@stromstad.se

Rubrik

Text

Hittar du vad du letar efter?

Tipsa EN VÄN

My Page

SENAST UPPDATERAD: 2019-07-05, Terése Lomgård

SIDANSVARIG: Terése Lomgård