HJÄLPTJÄNSTER

MENY

LYSSNA

Kontakta OSS

KONTAKT

Strömstad kommun
Norra Bergsgatan 23
452 80 Strömstad
Växel 0526-190 00

Öppetider

Måndag-fredag
Klockan 8.00-16.30.

Ställ en fråga

Lämna en synpunkt

Felanmälan

Ställ en fråga

Du är välkommen med alla sorters frågor om kommunen och den kommunala servicen. Vi ser till att du får svar. Om du tycker att svaret dröjer, hör av dig till kommun@stromstad.se eller ring oss på 0526-190 00.


Lämna en synpunkt

Här kan du lämna synpunkter, förslag och klagomål, men också ge oss beröm. Din synpunkt registreras i kommunens diarium. Den blir då offentlig och kan läsas av alla.

Välj vilken typ av synpunkt du vill lämna * (obligatorisk)

Information om coronaviruset

Sidan är uppdaterad: 2020-11-22 09.38

I Strömstads kommun tar vi vår del av ansvaret för att begränsa smittspridning av Coronavirus. I november/december genomförs ytterligare åtgärder för att bidra till att bromsa smittspridningen i länet.

Som en följd av skärpta regionala och nationella regler, råd och rekommendationer anpassar vi från den 19 november öppethållande i kommunala lokaler ytterligare samt ser över våra rutiner för sammankomster internt. Från den 24 nov gäller att max åtta personer får samlas samtidigt inomhus.

Gymnasiet återgår från v. 48 till distansundervisning (vissa årskurser) och Badhusets simhall samt gym pausar verksamheten. Mer information under fliken "Öppethållande i verksamheter".

Broschyr på svenska med de allmänna råden.

Skärpta allmänna råd - detta gäller

Folkhälsomyndigheten har tillsammans med Smittskydd Västra Götaland beslutat att skärpa råden i Västra Götaland. De skärpta råden gäller i hela Västra Götaland från och med 29 oktober och till en början tre veckor framåt. I korthet gäller:

  • Var och en bör avstå från att vistas i inomhusmiljöer där människor samlas och trängsel kan uppstå. Det gäller allt från köpcentra till möten, konserter och träningar (gäller dock ej barn och unga födda 2005 eller senare).
  • Alla verksamheter i regionen eller regiondelar bör vidta åtgärder så att var och en ska kunna följa de allmänna råden.
  • Arbetsgivare bör vidta åtgärder för att anställda ska kunna följa de allmänna råden vid lokala utbrott av covid-19. Exempel är att uppmana till hemarbete och att skjuta upp tjänsteresor, konferenser och andra fysiska möten.

Skärpta råd för att minska smittspridningen i Västra Götalandlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Översatta skärpta allmänna råd

Nu finns de skärpta allmänna råden översatta till tigrinja, somaliska, engelska, dari, arabiska, finska, bosniska/kroatiska/serbiska, persiska och turkiska.

Läget i Strömstad och anpassning lokalt

Strömstad har få sjukfall av Covid-19. Genom att fortsätta hålla smittan på en låg nivå minskar vi risken för att äldre och andra riskgrupper utsätts för viruset.

Läs mer:

Other languages

Kontakt

Kommuncenter
0526-190 00
kommun@stromstad.se

Stödtelefon för äldre
0526-136 87

mån-fre 8:00-16:30
lunchstängt klockan12:00-13:00

Hittar du vad du letar efter?

Tipsa EN VÄN

My Page

SENAST UPPDATERAD: 2020-11-20, Maria Kvarnbäck

SIDANSVARIG: Maria Kvarnbäck