HJÄLPTJÄNSTER

MENY

LYSSNA

Kontakta OSS

KONTAKT

Strömstad kommun
Norra Bergsgatan 23
452 80 Strömstad
Växel 0526-190 00

Öppetider

Måndag-fredag
Klockan 8.00-16.30.

Ställ en fråga

Lämna en synpunkt

Felanmälan

Ställ en fråga

Du är välkommen med alla sorters frågor om kommunen och den kommunala servicen. Vi ser till att du får svar. Om du tycker att svaret dröjer, hör av dig till kommun@stromstad.se eller ring oss på 0526-190 00.


Lämna en synpunkt

Här kan du lämna synpunkter, förslag och klagomål, men också ge oss beröm. Din synpunkt registreras i kommunens diarium. Den blir då offentlig och kan läsas av alla.

Välj vilken typ av synpunkt du vill lämna * (obligatorisk)

Skyltar och affischer i coronatider

Här har vi samlat skyltar och affischer med viktiga budskap för uppsättning på olika platser runt om i Strömstad. Med ett enhetlig skyltning hjälps vi åt att påminna om vad som gäller! Printa själv eller be ett lokalt tryckeri om hjälp, kommunen står för kostnaden för ett visst antal utskrifter.

Enhetlig skyltning - infoga egen logotyp!

Affischen "Visa omtanke - Håll avstånd" finns i olika storlekar. Största formatet här - A3 - kan skalas upp till 50x70 för användning i exempelvis en trottarpratare.

Symbolen för Strömstads platsvarumärke finns nere till vänster. Föreningar och företag uppmanas att infoga sin logga i nedre, högra hörnet för en tydlig avsändare. Be ett lokalt tryckeri om hjälp att infoga loggon i samband med beställning av materialet. Bland exemplen nedan finns en version där Köpmannföreningens logiotyp infogats.

Affisch för platser utomhus (allmän plats etc, format: A4 och A3)

Visa omtanke


Affisch för placering i entré (butik eller annan lokal, format: A4 och A3)

Obs! Här finns möjlighet att skriva in max antal personer som får vistas i lokalen i det vita hjärtat. Texta själv för hand eller be tryckeriet infoga siffra i samband med utskrift.

Visa omtanke

Golvdekaler

Golvdekal
Golvdekal
Golvdekal

Områdesspecifika affischer – samlat informationsmaterial från Länsstyrelsen, VGR och Visita

  • Här hittar du sommaraffischer med flera viktiga budskap, specifika för till exempel campingar eller caféer. Du hittar också filmer för infoskärmar och sociala medier som är fria att använda om du tycker att de passar din verksamhet. Via länken till Visita kan du, som jobbar inom besöksnäringen, bland annat ladda ned eller beställa dekaler (enligt bild 2). Hela listan över infomaterial på Länsstyrelsens webbplatslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Hittar du vad du letar efter?

Tipsa EN VÄN

My Page

SENAST UPPDATERAD: 2020-06-29, Maria Isaksson

SIDANSVARIG: Maria Kvarnbäck