HJÄLPTJÄNSTER

MENY

Kontakta OSS

KONTAKT

Strömstad kommun
Norra Bergsgatan 23
452 80 Strömstad
Växel 0526-190 00

Öppetider

Måndag-fredag
Klockan 8.00-16.30.

Ställ en fråga

Lämna en synpunkt

Felanmälan

Ställ en fråga

Du är välkommen med alla sorters frågor om kommunen och den kommunala servicen. Vi ser till att du får svar. Om du tycker att svaret dröjer, hör av dig till kommun@stromstad.se eller ring oss på 0526-190 00.


Lämna en synpunkt

Här kan du lämna synpunkter, förslag och klagomål, men också ge oss beröm. Din synpunkt registreras i kommunens diarium. Den blir då offentlig och kan läsas av alla.

Välj vilken typ av synpunkt du vill lämna * (obligatorisk)

Statusuppdatering vaccinering

I Strömstads kommun har alla äldre som bor på särskilt boende vaccinerats med dos 2. Omsorgstagare med hemsjukvård och hemtjänst är med något undantag, färdigvaccinerade. Vaccinering av fas 4 är i full gång, Västra Götalandsregionen öppnade den 30 juni för vaccinering av alla över 18 år.

Vaccinering av invånare i Strömstad hanteras av Västra Götalandsregionen. Information om närmaste vaccinatör finns på www.1177.se. Personal inom kommunens vård och omsorg har erbjudits vaccin i två doser under våren 2021.

Om vaccination i Strömstad

Vaccineringen av Strömstads invånare sker enligt Folkhälsomyndighetens prioriteringsordning (se nedan) med inriktningen att de som har störst behov av att skyddas mot att bli allvarligt sjuka ska få vaccin först. Se Västra Götalandsregionen för status och statistik om vaccinering. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Drygt 70 procent av alla invånare har fått en dos vaccin i Strömstad. Alla som är 18 år och äldre kan boka tid. Du som är född 2005 och tidigare kan boka tid från den 11 augusti. Här finns information om bokningsmöjligheter i Strömstad: https://www.vgregion.se/.../vaccinationstider/stromstad/ Länk till annan webbplats. Länk till annan webbplats.

Annan språkbakgrund? - använd nationella telefonlinjen

Nationell telefonlinje för information om vaccinering: 08-123 680 00. Hälsokommunikatörer svara på frågor om Covid-19 och vaccinationen, ingen tidsbokning. Frågorna besvaras på engelska, arabiska, somaliska, persiska, dari, tigrinja, amarinja, ryska, bosniska, kroatiska, serbiska och spanska.

Läkemedelsverket svarar på frågor om vaccinering och aktuella vaccin Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Tipsa EN VÄN

My Page

SENAST UPPDATERAD: , Maria Kvarnbäck

SIDANSVARIG: Maria Kvarnbäck