HJÄLPTJÄNSTER

MENY

Kontakta OSS

KONTAKT

Strömstad kommun
Norra Bergsgatan 23
452 80 Strömstad
Växel 0526-190 00

Öppetider

Måndag-fredag
Klockan 8.00-16.30.

Ställ en fråga

Lämna en synpunkt

Felanmälan

Ställ en fråga

Du är välkommen med alla sorters frågor om kommunen och den kommunala servicen. Vi ser till att du får svar. Om du tycker att svaret dröjer, hör av dig till kommun@stromstad.se eller ring oss på 0526-190 00.


Lämna en synpunkt

Här kan du lämna synpunkter, förslag och klagomål, men också ge oss beröm. Din synpunkt registreras i kommunens diarium. Den blir då offentlig och kan läsas av alla.

Välj vilken typ av synpunkt du vill lämna * (obligatorisk)

För dig som vill hjälpa till i Coronatider

Just nu behöver vi dig mer än någonsin! Är du intresserad av service och kan jobba som vikarie erbjuder vi dig både möjlighet till arbete samtidigt som du blir en hjälpande hand för dem som behöver det mest.

Bli vikarie

Kommunens bemanningscentral tar emot vikarier för både Socialförvaltningen och Barn- och utbildningsförvaltningen. Det innebär att du kan jobba som vikarie inom omvårdnad, förskola eller kök.

Du behöver inte ha någon speciell utbildning, huvudsaken är att du är öppen, nyfiken, gillar att jobba med människor. För att jobba inom omvårdnad behöver du ha SFI A, B och C.

Ansökan

Berätta om vem du är, vad du har gjort och varför du vill arbeta som vikarie samt vart du skulle vilja jobba. Du blir därefter uppringd så att ni kan boka in ett möte för en intervju.
Ansök här hos bemanningscentralen

Vill du hellre besöka bemanningscentralen för att lämna din ansökan personligen eller ställa frågor så finns de tillgängliga kl 6.30-17.00 på Brunnsgatan 2.

Finns det frågor och funderingar så hör av dig!
0526‑190 23
support.bemanningscentral@stromstad.se


Hjälpa till att handla åt behövande

Vill du hjälpa till att handla eller göra andra ärenden åt dem som behöver hjälp i dessa tider, så finns det frivilliggrupper som du kan vända dig till. Kontakta gärna kommuncenter så kan de förmedla kontakter.
0526-190 00

Läs mer:

Tipsa EN VÄN

My Page

SENAST UPPDATERAD: , Maria Isaksson

SIDANSVARIG: Maria Kvarnbäck