HJÄLPTJÄNSTER

MENY

LYSSNA

Kontakta OSS

KONTAKT

Strömstad kommun
Norra Bergsgatan 23
452 80 Strömstad
Växel 0526-190 00

Öppetider

Måndag-fredag
Klockan 8.00-16.30.

Ställ en fråga

Lämna en synpunkt

Felanmälan

Ställ en fråga

Du är välkommen med alla sorters frågor om kommunen och den kommunala servicen. Vi ser till att du får svar. Om du tycker att svaret dröjer, hör av dig till kommun@stromstad.se eller ring oss på 0526-190 00.


Lämna en synpunkt

Här kan du lämna synpunkter, förslag och klagomål, men också ge oss beröm. Din synpunkt registreras i kommunens diarium. Den blir då offentlig och kan läsas av alla.

Välj vilken typ av synpunkt du vill lämna * (obligatorisk)

Information om coronaviruset

Sidan är uppdaterad:

Öppethållande i verksamheter

Uppdaterat efter beslut av kommundirektör 2020-12-14, 2020-12-22 och 2021-01-22 för löpande anpassning till gällande nationella regler och råd.

Åter öppet för tränings- och fritidsverksamhet i kommunens lokaler för barn födda 2005 och tidigare!

Kommunens fritids- och idrottslokaler öppnar till föjd av anvisningar från Regeringen som den 21 januari beslutade om att barn- och ungdomsverksamhet (födda 2005 och tidigare) så snart som möjligt bör återupptas.

Aktuellt öppethållande:

 • Samtliga skolidrottshallar är öppna för uthyrning och verksamhet för barn födda 2005 och yngre. Lokalerna är tills vidare stängda för äldre åldersgrupper. Gäller dock ej för elitidrott i enlighet med Riksidrottsförbundets riktlinjer.
 • Lionshovs ishall är öppen för verksamhet för barn födda 2005 och yngre. Ishallen är tills vidare stängd för äldre åldersgrupper. Gäller dock ej för elitidrott i enlighet med Riksidrottsförbundets riktlinjer.
 • Simhallen är stängd för allmänheten. Öppnar tidigast 8 februari. Föreningsverksamhet för barn och unga födda 2005 och tidigare återupptas från måndag 25 januari.
 • Fritidsgården på Kulturhuset Skagerack är öppen från tisdag 26 januari för barn/unga födda 2005 och tidigare. Äldre ungdomar hänvisas till den digitala fritidsgården.
 • Kulturhuset Skagerack är stängt för uthyrning till föreningslivet såvida det inte gäller aktiviteter för barn födda 2005 och tidigare.
 • Ingen uthyrning av verksamheternas lokaler utöver vad som ovan anges. Vissa undantag kan göras för skolverksamheter som har behov av att hyra lokaler.

Beslutet gäller även privata förhyrningar.

Anpassat öppethållande i övrigt

 • Återbruket öppet för max sex kunder
 • Boenden för äldre samt gruppboenden
  Vi avråder från besök med hänvisning till pandemin. Vid eventuella besök gäller särskilda restriktioner.PDF Det gäller även LSS-boenden (Spinnaren, Löpargatan, Opalen och Skomakargatan).
 • Daglig verksamhet
  Daglig verksamhet för dementa vid Solbogårdens boende samt anhörigstödets gruppverksamhet håller stängt. Daglig verksamhet för brukare i cafét på Skagerack och i stadshuset är stängd. Vi håller dock öppet på Solbacken för daglig verksamhet enligt LSS tills vidare.
 • Växelvård
  Växelvården på Uddens korttidsboende och Solbogården är pausad.
 • Bobutiken
  AB Strömstadsbyggens reception för nya och befintliga hyresgäster håller stängt. Besökande hänvisas till servicetelefon, 0526-494 00länk till annan webbplats eller via mail info@stromstadsbyggen.se
 • Bemanningscentralen
  Bemanningscentralen som samordnar vikarietillsättning inom omvårdnad och förskola/skola har öppet till kl 16.00.
 • Kommuncenter
  Kommuncenter i stadshuset är öppet under kontorstid, men har under stängt över lunch kl 12.00-13.00.
 • Öppna förskolan är stängd till den 7 februari. Information om digitala träffar.

Läs mer här:

Other languages

Kontakt

Kommuncenter
0526-190 00
kommun@stromstad.se
må-fr 8:00-16.30
Lunchstängt 12:00-13:00

Mer information om Coronaviruset

Hittar du vad du letar efter?

Tipsa EN VÄN

My Page

SENAST UPPDATERAD: , Maria Kvarnbäck

SIDANSVARIG: Maria Kvarnbäck