MENY

Kontakta OSS

KONTAKT

Strömstad kommun
Norra Bergsgatan 23
452 80 Strömstad
Växel 0526-190 00

Öppetider

Måndag-fredag
Klockan 8.00-16.30.

Ställ en fråga

Lämna en synpunkt

Felanmälan

Ställ en fråga

Du är välkommen med alla sorters frågor om kommunen och den kommunala servicen. Vi ser till att du får svar. Om du tycker att svaret dröjer, hör av dig till kommun@stromstad.se eller ring oss på 0526-190 00.Lämna en synpunkt

Här kan du lämna synpunkter, förslag och klagomål, men också ge oss beröm. Din synpunkt registreras i kommunens diarium. Den blir då offentlig och kan läsas av alla.

Välj vilken typ av synpunkt du vill lämna * (obligatorisk)


Kris-quiz 2022

Var med i vårt kris-quiz under krisberedskapsveckan! Målet är att öka kännedomen om livsmedelsberedskap.

Den här veckan, 26 september - 1 oktober, kan du vara med och tävla om nio stycken första hjälpen-kit. Svarar du rätt på frågorna är du med i utlottningen. Alla vinnarna kommer att kontaktas via e-post. Vinsterna hämtas i Kommuncenter i Strömstads stadshus.

Lycka till!

1. När det blir ett elavbrott på vintern, hur lång tid tar det i genomsnitt för ett hus att bli utkylt? * (obligatorisk)
1. När det blir ett elavbrott på vintern, hur lång tid tar det i genomsnitt för ett hus att bli utkylt?2. Förr fanns det i Sverige större lager av bränsle, mat och annat. När avskaffades beredskapslagren i Sverige? * (obligatorisk)
2. Förr fanns det i Sverige större lager av bränsle, mat och annat. När avskaffades beredskapslagren i Sverige?3. Räknas allt vatten som livsmedel? * (obligatorisk)
3. Räknas allt vatten som livsmedel?4. Vilket material ingick inte i beredskapslagren? * (obligatorisk)
4. Vilket material ingick inte i beredskapslagren?5. Vad kallas måttet som mäter hårdheten/mjukheten på vatten? * (obligatorisk)
5. Vad kallas måttet som mäter hårdheten/mjukheten på vatten?6. Enligt vems föreskrifter analyseras Strömstads kommuns dricksvattenprover? * (obligatorisk)
6. Enligt vems föreskrifter analyseras Strömstads kommuns dricksvattenprover?7. Om något händer som gör att man inte kan handla livsmedel på några dagar, är det bra att ha tänkt i förväg. Vilken typ av mat är bra att alltid ha hemma? * (obligatorisk)
7. Om något händer som gör att man inte kan handla livsmedel på några dagar, är det bra att ha tänkt i förväg. Vilken typ av mat är bra att alltid ha hemma?8. Varje svensk uppmanas att ha matvaror hemma för att klara självhushållning i…. * (obligatorisk)
8. Varje svensk uppmanas att ha matvaror hemma för att klara självhushållning i….9. Hur många kaffepaket hade Sverige i beredskapslager under kalla kriget (1945-1991)? * (obligatorisk)
9. Hur många kaffepaket hade Sverige i beredskapslager under kalla kriget (1945-1991)?10. Vid matlagning inomhus utan el ökar risken för… * (obligatorisk)
10. Vid matlagning inomhus utan el ökar risken för…E-post
E-postKRISBEREDSKAPSVECKAN

Huvudbudskap 2022

"Du är en del av Sveriges beredskap!"

Vid en kris eller ett krig är det viktigt att ha extra mat hemma. Då stärker du faktiskt hela Sveriges motståndskraft!


Tipsa EN VÄN

My Page

SENAST UPPDATERAD: , Maria Isaksson

SIDANSVARIG: Peter Birgersson Dafteryd