MENY

Kontakta OSS

KONTAKT

Strömstad kommun
Norra Bergsgatan 23
452 80 Strömstad

Öppet 08:00-16:30
Växel 0526-190 00Ställ en fråga

Lämna en synpunkt

Felanmälan

Ställ en fråga

Du är välkommen med alla sorters frågor om kommunen och den kommunala servicen.
Vi ser till att du får svar.
Om du tycker att svaret dröjer, hör av dig till kommun@stromstad.se eller ring oss på 0526-190 00.


Lämna en synpunkt

Här kan du lämna synpunkter, förslag och klagomål, men också ge oss beröm. Din synpunkt registreras i kommunens diarium. Den blir då offentlig och kan läsas av alla.

*Vi återkommer till dig inom fyra arbetsdagar och meddelar att vi tagit emot din synpunkt. Efter ytterligare tio arbetsdagar meddelar vi vad vi tänker göra åt saken. För dig som valt att få svar via vanligt brev kan det ta ytterligare någon dag.

Välj vilken typ av synpunkt du vill lämna * (obligatorisk)

Bredband och IT

Internet är en viktig förutsättning för en levande och attraktiv boendemiljö. Genom kommunens helägda nätbolag StrömstaNet vill Strömstads Kommun främja utvecklingen i hela kommunen genom en väl utbyggd IT-infrastruktur.

StrömstaNet

StrömstaNet är Strömstadsbornas eget bolag för fibernät. Företaget verkar för utbyggnad av ett snabbt, säkert och öppet nät med flera typer av tjänster och leverantörer att välja bland.

På stromstanet.se hittar du mer information om Strömstads stadsnät, om de olika tjänster som nätet ger tillgång till samt vilka möjligheter det finns för en anslutning där du bor.

Bredband landsbygd

Strömstads landsbygd är inte tillräckligt tätbefolkad för att marknaden ska bygga ut ett fibernt för hög kapacitet. Utbyggnaden sker i stället genom ett stort ideellt engagemang i nystartade fiberföreningar. Dessa ekonomiska föreningar arbetar för att samtliga hushåll på landsbygden ska ha möjlighet till en bredbandsuppkoppling om minst 100 Mbit/s, samma mål som regeringen har för år 2020.

Läs mer om ”Så här får man fiber till byn” på StrömstaNets websida. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Kontakt

StrömstaNet

Västra Klevgatan 9 A
452 30 Strömstad
Telefon 0526-494 10
E-post: info@stromstanet.se

http://www.stromstanet.se/ Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Gratis Wifi

I Strömstad finns det gratis WiFi längs strandpromenaden/södra hamnen, från torget till Torskholmen/Skurveskär. Det finns också gratis Wifi i och runt Nordby Supermarkethallen.

Tipsa EN VÄN

My Page

SENAST UPPDATERAD: , Maria Alfredsson

SIDANSVARIG: Anette Knutsson