HJÄLPTJÄNSTER

MENY

LYSSNA

Kontakta OSS

KONTAKT

Strömstad kommun
Tekniska förvaltningen

452 80 Strömstad
Telefon 0526-191 60
Växel 0526-190 00

Besöksadress:
Prästängsvägen 30
Fastigheten Mekanikern 1
Prästängen

Öppetider

måndag-fredag
Kl 8.00-12.00 samt 13.00-16.30.

Ställ en fråga

Lämna en synpunkt

Felanmälan

Ställ en fråga

Du är välkommen med alla sorters frågor om kommunen och den kommunala servicen. Vi ser till att du får svar. Om du tycker att svaret dröjer, hör av dig till tn@stromstad.se eller ring oss på 0526-191 85.


Lämna en synpunkt

Här kan du lämna synpunkter, förslag och klagomål, men också ge oss beröm. Din synpunkt registreras i kommunens diarium. Den blir då offentlig och kan läsas av alla.

Välj vilken typ av synpunkt du vill lämna * (obligatorisk)

Parkeringsavgifter

Syftet med parkeringsavgifter är att skapa omsättning på parkeringsplatser och samtidigt öka trafiksäkerhet och framkomlighet. Avgiften gör att platser blir lediga igen inom en rimlig tid.

Biljettfria parkeringsautomater

Med de nya automaterna behöver du bara gå till automaten en gång. Du behöver inte gå tillbaka till bilen med biljett. I automaten registrerar du din bils registreringsnummer och betalar enkelt med kort. Önskar du kvitto kan du få detta till din telefon via mail eller sms.

Du kan betala din avgift på ett flertal sätt:

Avgiftsfri parkering första timmen 1 oktober till 31 mars

I centrum är första parkeringstimmen avgiftsfri i perioden 1 oktober till 31 mars. Du måste ändå alltid registrera bilens registreringsnummer i automaten eller via sms tjänsterna. Första timmen blir fritt automatiskt.

Med kort

Samtliga biljettautomater är utrustade för att kunna ta emot bensinkort, betalkort och kontokort. Parkeringen betalas i förskott för den totala tiden.

SMS PARK

Med sms eller med smartphonefunktion SMS Park betalar du exakt för den tid du står parkerad.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

easyPARK

Med sms eller med smartphonefunktion easyPARK betalar du exakt för den tid du står parkerad.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Felanmälan parkeringsautomat

Om du försöker köpa parkeringsbiljett vid en automat som inte fungerar måste du felanmäla den. Detta gör du genom att sms:a till det nummer som står angivet på automaten. 

Innan du felanmäler ska du försöka betala med mynt, kort, sms och  smartphonefunktionerna. Finns det en annan parkeringsautomat i närheten med samma taxa, ska du betala där. Har du försökt att betala med både kort, mynt, sms och smartphonefunktionerna och ingen annan parkeringsautomat finns i närheten felanmäler du parkeringsautomaten.

Hittar du vad du letar efter?

Tipsa EN VÄN

My Page

SENAST UPPDATERAD: 2019-11-18, Jeanette Andersson

SIDANSVARIG: Conny Hansson