HJÄLPTJÄNSTER

MENY

LYSSNA

Kontakta OSS

KONTAKT

Strömstad kommun

452 80 Strömstad
Växel 0526-190 00

Ställ en fråga

Lämna en synpunkt

Felanmälan

Ställ en fråga

Du är välkommen med alla sorters frågor om kommunen och den kommunala servicen.


Lämna en synpunkt

Här kan du lämna synpunkter, förslag och klagomål, men också ge oss beröm.

Välj vilken typ av synpunkt du vill lämna * (obligatorisk)

E-böcker och e-ljudböcker

En e-bok är en bok som har överförts till elektroniskt format så att du kan läsa böckerna direkt på din dator, läsplatta, surfplatta eller mobiltelefon. Du kan läsa strömmande direkt via Elibs webbsidalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster eller ladda ner e-boken till din enhet. E-ljudböcker lyssnar du på strömmande och om du använder den appen Biblio kan du även välja att spara ner för att lyssna offline.

Bibliotekets e-böcker och e-ljudböcker lånar du från vår distributör Eliblänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster där Strömstads bibliotek ingår i ett kluster som kallas "Kultur i Väst" I detta kluster ingår flera bibliotek i Västra Götaland.

För att kunna låna e-böcker och e-ljudböcker behöver du har ett lånekort och en pin-kod. Observera att du endast ska ange de elva första siffrorna i lånekortsnumret. Pin-koden får du från ditt bibliotek.

Lånetiden för e-böcker och e-ljudböcker är 28 dagar. Du kan göra max 2 e-bokslån under en sjudagarsperiod. Det går inte att återlämna en e-bok för att göra ett nytt lån.

Förutom bibliotekets e-böcker finns det fria e-böcker på internet att ladda ner helt utan extra kostnad. För tips på länkar se på sidan  Fria e-böcker.

Hittar du vad du letar efter?

Tipsa EN VÄN

My Page

SENAST UPPDATERAD: 2019-02-07, Linda Oderbrant

SIDANSVARIG: Gunilla Sandin