Kontakta OSS

KONTAKT

Strömstad kommun
452 80 Strömstad
Växel 0526-190 00

Ställ en fråga

Lämna en synpunkt

Felanmälan

Ställ en fråga

Du är välkommen med alla sorters frågor om kommunen och den kommunala servicen.


Lämna en synpunkt

Här kan du lämna synpunkter, förslag och klagomål, men också ge oss beröm.

Välj vilken typ av synpunkt du vill lämna * (obligatorisk)

Vandringsleder och naturområden

Passa på att gå en härlig promenad med utsikt över Kosterhavet. Flera av våra kustnära naturområden erbjuder fin dagsutflykt med flera vackra vyer.

Härlig natur och fina promenader för hela familjen är exempelvis öarna Kosteröarna med fasta avgångar alla dagar med Kosterbåten och Saltö eller halvön Kockholmen som du enkelt tar dig med bil. Sugen på att vandra men vill inte gå så långt, eller är du bara nyfiken på att upptäcka nya omgivningar? Då är Nötholmen perfekt, ett stadsnära naturområde med promenadslingor i omväxlande naturmiljö. Dessutom finns ett vindskydd med grillplats på ön.

Det finns flera fina iordningställda grillplatser ute i naturen som inbjuder till mysfika, korvgrillning eller kanske till och med marshmallows över den öppna elden – och glöm inte den obligatoriska varma chokladen.

Våra vandringleder Bohusleden och Kuststigen som slingrar sig genom vår kommun. Några fina utflyktsmål längs lederna är Björnerödspiggen, Dragonkullen och Rogstad Hillern. Läs mer om vandringsturer och strövområden Länk till annan webbplats.

Tipsa EN VÄN

SENAST UPPDATERAD: , Maria Alfredsson

SIDANSVARIG: Marcus Palm