HJÄLPTJÄNSTER

MENY

Kontakta OSS

KONTAKT

Strömstad kommun
452 80 Strömstad
Växel 0526-190 00

Ställ en fråga

Lämna en synpunkt

Felanmälan

Ställ en fråga

Du är välkommen med alla sorters frågor om kommunen och den kommunala servicen.


Lämna en synpunkt

Här kan du lämna synpunkter, förslag och klagomål, men också ge oss beröm.

Välj vilken typ av synpunkt du vill lämna * (obligatorisk)

Julkonserten från Strömstads stadshus livesänds

Det blir en annorlunda julkonsert med Vev & Fasa från Strömstads stadhus i år. Förhoppningen är att ännu fler har möjlighet att ta del av konserten vars biljetter vanligtvis är slut på några timmar.

Traditioner är viktigt för människor och mänskligheten. I tider av oroligheter blir det viktigt att bibehålla traditioner för att skapa mening och stabilitet i tillvaron. Därför är det extra roligt att årets julkonsert med ”Vev och fasa” blir av, om än i annan tappning.
Söndagen den 20:e december bjuder Strömstad kommun på en traditionsenlig konsert med musikerna Thomas Flodin, Anders Ådin, Jenny Gustafsson, Andreas Vendelholt och Jonas Bleckman. Konserten kommer att spelas in i Strömstads stadshus och direktsändas till ert vardagsrum, eller vart ni för tillfället befinner er. Gör eld i brasan, tänd några ljus, värm på glöggen och logga in. Det blir jul i år också. Välkommen att fira den med oss.

För att titta på konserten, gå in på Stömstads kommuns facebooksida www.facebook.com/stromstadkommunlänk till annan webbplats 16.00 den 20 december.

Hittar du vad du letar efter?

Tipsa EN VÄN

My Page

SENAST UPPDATERAD: , Tove Meyer

SIDANSVARIG: Maria Kvarnbäck