Bilder på konsert i paviljongen samt staty i stadsparken.

Mittenbilden: Fotograf Strömstads höjdfoto.

Paviljongen i Stadsparken

Välkommen att boka paviljongen i Stadsparken, Strömstad. Platsen passar bra för till exempel konserter eller andra sammankomster.

Det kostar ingenting att hyra paviljongen. Du behöver ett tillstånd för allmän sammankomst från polisen för en utomhuskonsert. Detta behövs för att polisen ska veta om vilka offentliga tillställningar som kommer att genomföras och hur mycket folk som förväntas komma, om det påverkar trafik- eller säkerhetsläget osv. Är ditt evenemang av mindre karaktär - till exempel en skolklass som ska sjunga kan det räcka att du meddelar den lokala polisen per mejl.

Steg 1 – Kontakta Kommuncenter för att göra en preliminärbokning på önskat datum. kommun@stromstad.se alt ringer på 0526-190 00

Steg 2 Du söker därefter om ett tillstånd hos polisen här:

https://polisen.se/tjanster-tillstand/tillstand-ansok/allman-sammankomst/ Länk till annan webbplats.

Tänk på att vara ute i god tid.

Steg 3 – När du har ditt tillstånd mejlar du till Kommuncenter kommun@stromstad.se alt ringer på 0526-190 00 igen då de behöver en kopia på ditt tillstånd för att kunna genomföra bokningen. Du får sedan koden till paviljongen.

På plats:

I Stadsparken finns ett antal bänkar utplacerade. Dessa är ok att använda vid till exempel en konsert men de måste ställas tillbaka efter evenemanget.

Det finns el i paviljongen (max 25A).

Behöver ni ytterligare teknik så får den hyras in till en extra kostnad.

Du vet väl om att du kan marknadsföra ditt evenemang kostnadsfritt här:

https://www.vastsverige.com/stromstad/evenemangsarrangor/ Länk till annan webbplats.

Lycka till med ditt evenemang!