MENYN FINNS LÄNGST NER PÅ SIDAN

GENVÄGAR

MENY

Skagerack på kvällen.

VÄLKOMNA ATT BOKA kulturhuset skagerack!

"Kulturhuset Skagerack ska erbjuda föreningsliv och kulturaktörer en arena för sina verksamheter”

OBS! Vi tar för närvarande inte emot bröllopsbokningar eller bokningar för större privata fester då vi inte har de logistiska resurser som krävs!

Kulturhuset Skageracks vackra stora sal går att hyra tillsammans med läktare och sjöveranda. Fritidsgården finns på plats i lokalerna fem kvällar i veckan samt daglig verksamhets café. Behöver du praktisk hjälp med tex stolar och teknik så uppge det i bokningsformuläret när du bokar. All praktisk info finns i hyreskontraktet längre ner på sidan.

Du kan som förening, privatperson eller kommersiell aktör själv enkelt lägga en bokningsförfrågan via webben (samma program där man också bokar kommunens idrottshallar.) För att boka kulturhuset ska du ha fyllt 25 år.
Var noga med att läsa igenom hyreskontraktet för all aktuell information om bokningen längre ner på sidan. Är det första gången du bokar kan det vara bra att få en visning av lokalerna innan din bokning.

Tveka inte att kontakta oss om du har frågor: bokning@stromstad-bad.se

Obs! Din nyckeltagg som följer med din bokning fungerar 30 minuter innan och 30 minuter efter din bokade tid. Vid andra tidpunkter kan det vara andra som bokat lokalen.


För frågor kontakta

E-post: bokning@stromstad-bad.se

Här hittar du mer information om lokalerna, teknik, möbler och brandskydd:

Taxor - OBS Nya taxor från januari 2023

För att uppmuntra kulturlivet och föreningar att använda kulturhuset för sina verksamheter så är lokalhyrorna kraftigt subventionerade av kommunen för föreningsverksamhet.
Föreningstaxan är 90 kr/h (200 kr/h 2023) för vuxenverksamhet och 45 kr/h (150 kr 2023) för barn- och ungdomsverksamhet. Timtaxan för privata evenemang är 450 kr/h (500 kr/h 2023) och för kommersiella aktörer 1500 kr/h.

bILDER FRÅN KULTURHUSET

Dukning skagerack.

Föreningen Norden firar 100 år med kungligt besök.

Bröllopsdukning

Festdukning.

Perfekt golv för dans!

Publik under Winter Word Festival.

Publik under Winter Word Festival.

SIDANSVARIG: — SENAST UPPDATERAD: av Tove Meyer