Skagerack på kvällen.

VÄLKOMNA ATT BOKA kulturhuset skagerack!

"Kulturhuset Skagerack ska erbjuda föreningsliv och kulturaktörer en arena för sina verksamheter”

Kulturhuset Skageracks vackra stora sal går att hyra tillsammans med läktare och sjöveranda. Fritidsgården finns på plats i lokalerna fem kvällar i veckan samt daglig verksamhets café. Behöver du praktisk hjälp med tex stolar och teknik så uppge det i bokningsformuläret när du bokar. All praktisk info finns i hyreskontraktet längre ner på sidan.

Du kan som förening, privatperson eller kommersiell aktör själv enkelt lägga en bokningsförfrågan via webben (samma program där man också bokar kommunens idrottshallar.) För att boka kulturhuset ska du ha fyllt 25 år.
Var noga med att läsa igenom hyreskontraktet för all aktuell information om bokningen längre ner på sidan. Är det första gången du bokar kan det vara bra att få en visning av lokalerna innan din bokning.

Tveka inte att kontakta oss om du har frågor: bokning@stromstad-bad.se

Obs! Din nyckeltagg som följer med din bokning fungerar 30 minuter innan och 30 minuter efter din bokade tid. Vid andra tidpunkter kan det vara andra som bokat lokalen.


För frågor kontakta

E-post: bokning@stromstad-bad.se

Telefonnumer: 0526-196 69

Här hittar du mer information om lokalerna, teknik, möbler och brandskydd:

Taxor - Nya taxor från januari 2023

För att uppmuntra kulturlivet och föreningar att använda kulturhuset för sina verksamheter så är lokalhyrorna kraftigt subventionerade av kommunen för föreningsverksamhet.
Föreningstaxan är 200 kr/h för vuxenverksamhet och 150 kr/h för barn- och ungdomsverksamhet. Timtaxan för privata evenemang är 500 kr/h och för kommersiella aktörer 1500 kr/h.

bILDER FRÅN KULTURHUSET som har många olika möjligheter både för evenemang & fest!

Dukning skagerack.

Föreningen Norden firar 100 år med kungligt besök.

Bröllopsdukning

Festdukning.

publik skagerack

Publikbild Kulturhuset som har plats för 150 sittande på nedervåningen.

Perfekt golv för dans!